multimedia

(5 wyników)
  • proszę o opinie nt tv cyfrowej w multimedia, warto? jaka jakość? i inne..
  • Szanowni Prażanie :) Czy ktoś z zacnych forumowiczów jest klientem Multimedii i ma u nich w pakiecie kablówkę,telefonik i internet. Mam dosyć cen dyktowanych przez Aster a przede wszystkm żadnej chęci do negocjacji - dla nich jestem tylko przecież natretnym klientem. Rozmawiałem z przedstawicielem Multimedii, cenowo wypadają OK - tylko pytanko czy aby to wszystko hula :), najważniejszy dla mnie jest stabilny net. Dzienks za wszelkie info ;)
  • Proszę o odzew użytkowników Multimedii.Mam pakiet od nich i było OK,ale od około tygodnia tv ok,internet i telefon stacjonarny zdechł na dziś telefonu praktycznie nie można dodzwonić na niego ,często niema sygnału w słuchawce a internet jak z modemu 10 lat temu Ciekaw jestem jak duży obszar jest tej awarii ja jestem z Jagiellońskiej.Naprawiają mam nadzieję że się sprężą
  • Zalozylem telefon z MUltimedia.W trakcie rozmowy w sluchawce szumi niczym nad baltykiem w czasie sztormu!!!! czy ktos tez tak ma ?
  • Mam zamiar przeprowadzić się na ul. Kołową na Targówku i interesuje mnie jak w tych okolicach z dostępem do internetu? Czy monopol ma aster czy są jakieś inne sensowne wyjścia? Proszę o odpowiedź mieszkańców tamtych okolic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się