nagietek

(4 wyniki)
  • Czy ktoś używał w/w globulek i czy pomogły w początkowych stadiach grzybicy. W wydzielinie pojawiły sie drobne kropeczki i nie wiem czy to początek grzybicy. Przedwczoraj wzięłam lactovaginal na noc, wczoraj irygacja z Tantum Rosa i dzis pojawiła się wydzielina gęsto mleczno-biała bez kropek. Wyjeżdżam na weekend i nie chciałabym zeby cos zakłóciło mój wypoczynek. Czy te globulki propolisowe pomogą? Proszę o odpowiedź.
  • czesc dziewczyny mam pytanie czy ktoras z wasz stosowała moze gałki dopochwowe o nazwie vagical? zastanawiam sie czy je kupic
  • znacie jakis sposob na obfite okresy? przestalam brac pigulki, i wrocily obfite okresy, ktore mialam przed pigulkowa "kariera". To dopiero drugi cykl, grube ciuchy, nic nie widac, przeciekow ewentualnych tez nie, ale jak pomysle,ze i latem by tak mialo byc... koszmar. Nie chce brac zadnych hormonow, bo mam watrobke, ktora mi sie daje we znaki, i poza tym, planuje potomka za jakis czas. Moze cos ziolowego? jak znacie nazwe lacinks,a albo skladnik aktywny preparatu, to poprosze- mie...
  • właściwie to na początku należałoby przedstawić sytuację. mam 26 lat, 18 m- czn acóreczkę , kochanego męża. mieszkamy sami, oboje pracujemy. mam super teściową a i praca jest nie najgorsza- nawet możnaby powiedzieć, że fajna. problem polega na tym, że nie odczuwam potrzeby sexu. czasami tylko po miesiączce, no i przed. i mam kłopot. mąz jest cierpliwy, ale ile można się tak głodzić? a wiem, że ma potrzeby wielkie:)przed ciążą i dzieckiem nie było rewelacyjnie, ale nie było też tak ...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się