Forum   nokia 2610

nokia 2610

(6 wyników)
  • Witajcie. Problem mam z nokią 2610, którą przedwczoraj wzięłam za złotówkę w Orange. Podczas przesłuchiwania dzwonków z telefonu aparacik nagle się "zawiesił". Po prostu przestał odgrywać tę, którą akurat chciałam komuś zaprezentować. Wydaje się, że wszystkie klawisze oprócz nawigacyjnych (w prawo i w lewo) nie działają. Jedyne, co mogę zrobić, to "teoretycznie" zwiększyć albo zmniejszyć głośność dzwonka - teoretycznie, bo i tak nic nie gra. I nie da się ruszyć z tego miejsca nigd...
  • Koledzy orientujacy sie, pomozcie, ten kto ma nokie 2610. CZy ma ona porzadny organizer ?? kalnedarz itp. A drugie pytanie, czy w budziku jest funkcja powtarzalnosci w okreslone dni tygodnia?? Tak, zeby na stale ustawic sobie codzienne budzenie w okreslone dni. Wielkie dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie Jezeli ktos ma 1110i, badz 1112 to rowniez prosilbym o odpowiedz.
  • chciałbym ja kupić ale mało pozytywnych opinii na ten telefonik,nie potrzebuje aparatu i takich tam pierdoł,chce tylko z niego dzwonic.Kto ma niech sie wypowie na temat tego aparatu,z góry dzięki
  • chce ja kupic -warto????
  • taryfa na firme, mam obecnie n6230i i chciałbym cos ciekawego z dobra bat, zastanawiam sie tez nad smartphonem np spv m650 - jak działa tam navigacja i czy ogolnie jest ciekawy, a moze SE P990i?. planowalem zakup n N95 ale jest niedostepna w orange :(
  • Z różnych powodów technicznych, zestawy w autach, słuchawki, i wieloletnie przywiązanie zmusza mnie do zakupu na allegro Nokii. No bo co ja zrobiłam, korzstam z dwóch sieci plusa i orange. W jednym przypadku 6230, w drugim 6230i. Telefony służa mi do dzwonienia, smsowania, mmsy, lubie polifoniczne dzwonki, czasem zrobię zdjęcie ( w awaryjnych sytuacjach) i nie umiem nic więcej. W PWA wybrałam E50. No i porazka, nie polubiłyśmy się. Inne menu, smsy pożarły majatek, no to ją sprzeda...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?