Dodaj do ulubionych

co polecacie z orange

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 19:04
taryfa na firme, mam obecnie n6230i i chciałbym cos ciekawego z dobra bat,
zastanawiam sie tez nad smartphonem np spv m650 - jak działa tam navigacja i
czy ogolnie jest ciekawy, a moze SE P990i?. planowalem zakup n N95 ale jest
niedostepna w orange :(
Obserwuj wątek
    • blq Re: co polecacie z orange 01.08.07, 19:06
      smartfony zwykle nie mają dobrych baterii, jest co prawda pare wyjątków (np
      n93), ale nie mam pojęcia co jest u luzera Orange. pewnie nic.

napisz co masz do wyboru, to sie zobaczy
      • Gość: darq Re: co polecacie z orange - proponują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:44
        k800i za 10zł (usmiałem sie troszkę), SE P990i, samsung z400 lub z720, nokia e65.
        Ja zastanawiałem się nad spv m650 lub e650 ... w tym pierwszym zastanawiam sie
        jak z auto mapą w gratisie (podobno aktualizacje na rok za darmo i jest to auto
        mapa XL dodana na plytce a nie logowanie do serwera - tylko jak to chodzi to nie
        wiem)
        tutaj jest cała oferta (nie za bogata ;) ...

www.orange.pl/portal/map/map/corpo_phones?SECTION=POSTPAID&_DARGS=/gear/commerce/shop/wizard/phones.jsp
        • blq Re: co polecacie z orange - proponują 01.08.07, 20:54
          > k800i za 10zł (usmiałem sie troszkę)

A ja bym się uśmiał z nokii 2610, wszystkich LG, Alcateli oraz Motoroli F3. to
          jest dopiero żenada...

Nokia e65 wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem. jeśli nie, to może faktycznie
          ktoryś z spv? lepszy, nowszy i mniejszy jest e650, tylko ta bateria... zresztą
          oba dobra baterią nie grzeszą. oba mają też słabe procki 200mhz, co jak na
          smartfon jest... mało.
          • Gość: darq Re: co polecacie z orange - proponują IP: *.sejm.gov.pl 02.08.07, 10:33
            > A ja bym się uśmiał z nokii 2610, wszystkich LG, Alcateli oraz Motoroli F3. to
            > jest dopiero żenada...
            ... z tego to juz sie usmiałem jak zobaczyłem oferte w necie, a k800i zaproponowano mi wczesniej telefonicznie jako jeden z najlepszych i najnowszych nio i w dooobrej cenie jak dla pana :)

Jak narazie sie zastanawiam... ale chyba nokia lub spv bedzie rozwiazanie odpowiednim.
            mam brac w sumie 3 telefony i wydumałem 2 rozwiazania: 1. spv, e65 i ? lub
            2. e65, e65 i? z tym trzecim zastanawiam sie bo to tel dla chłopaka 9lat... czy nokie 2610, czy samsunga F300 tego dwustronnego, czy lepiej wziac mu k800i... słuchawka do dzwonienia i bardziej chyba do fotek niz do mp3 choc dzieci szybko sie ucza i wyprzedzają nas ;) hahhahahaahahaaa
    • gale orange juice n/txt 01.08.07, 19:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka