Forum   nokia 6310i

nokia 6310i

(17 wyników)
  • allegro.pl/item275991203_fabrycznie_nowa_nokia_6310i_rok_gwar_od_ss_sklep_.html poprostu to nieporozumienie, przeciez to nie ma nawet kolorowego wyswietlacza, sa ludzie ktorzy licytuja grubo za ponad 600-700 zl czy ktos mi moze powiedziec w czym ten telefon jest "dobry" , niz teleony, z mp3, karta pamieci?
  • Używam go już bardzo długo, ma najlepszą baterię i naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy muszą mieć w telefonie wodotryski i pokaz laserów, bo telefon jest do dzwonienia, a nie do wywoływania reumatyzmu i oczopląsu. Polecam każdemu ten Wspaniały Telefon!
  • witam, czy ktos z was wie, czy z laptopa bez lacza na podczerwien moza sie polaczyc z netem za pomoca nokii 6310i? czy sa jakies kable do tego? dzieki za rade. k
  • Witam! Kupiłam nokie 6310i, używaną. Telefon niby super, ale gubi sieć. Mieszkam koło nadajnika plusa i na starym telefonie zawsze miałam pełny zasięg, a więc to nie to. O co zatem może chodzić? Czy to się da naprawić i czy może lepiej oddać go do komisu. Cena była atrakcyjna a facet zapewniał mnie, że jest ok. Co to może być z tą siecią? Dzięki za porady.
  • Może jestem staroświecki ale czuję że za chwilę jakaś firma wypuści nowy gadżet: do zarządzania podstawowymi funkcjami LiveView który- jak wiadomo- zarządza podstawowymi funkcjami telefonu;-) I tak w kółko- aż do całkowitego obwieszenia człowieka bardzo potrzebnymi urządzeniami i- to przecież jasne- małą, podręczną elektrownią.. Chyba że się mylę i LiveView ma jakiś głębszy, mi nieznany chwilowo,sens?
  • Witam! Napiszcie czy jest możliwe założenie GPSu do tej Nokii bez wiedzy właścicila? Jak to sprawdzić? Dzięki.
  • Bardzo proszę o info gdzie w Wawie i za ile można spowodować aby telefon zakupiony w ERZE działał w Plusie. Dzięki
  • witam, Korzystałam ze stron podanych tu na forum, bezpłatnych i płatnych i nic. Z powodzeniem usunęłam simloca z 3510i, a nic nie rusza 6310i. Czy nie da się ściągnąć simlocka z tego telefonu przez internet? Dziękuję za informacje.
  • Czy komuś z Was zawiesiła się już taka Nokia? Co robić w takich przypadkach? Czym to może być podyktowane i czy jest na to jakać rada?
  • J/W . W@łaśnie przymierzam się do wymiany telefonu. Mój wybór to Nokia 6310i, ponoć bardzo dobry i pożądany telefon biznesowy. Jak sądzicie? Jest to prestiżowy i elegancki model, podoba się Wam, chcie;ibyście go mieć? Piszcie!
  • Oryginalny hdw-2 (za minimum 550), czy może bluetrek albo jabra, albo może do jakiegoś innego telefonu? zalezy mi, zeby działał klawisz sterujący odbieraniem i do głosowego wybierania numerów.
  • Doradzcie który z tych telefonów mam kupić?Zależy mi na tym ,żeby się nie psuł i długo trzymał.Nie potrzebuję żadnego aparatu czy kamery itp. Za rady wielkie dzięki...
  • Jaki telefon jest teraz najlepszy waszym zdaniem. Dobrze mowią o samsungach. Mnie sie podobają najnowsze simensy. Osobiscie uzywam nokii 6230 (służbowa) jest ok ale do dupy jest bateria
  • Nokia(8)

Bytalem juz na innym forum ale bez odzewu. Zdecydowalem sie na zakup Noki 6310 lub 6310i. Porownujac funkcje tych telefonow dochadze do wniosku ze niewiele sie roznia, natomist roznica w cenie jest ogromna. Czy warto zaplacic wiecej z 6310i, a jezeli tak to dlaczego. Pozdrawiam
  • Witam wszystkich! Zwracam sie z prośbą do osób zorientowanych. Musze dokupić baterię do starej noki 3310, użytkuje ją nadal mój tata bo jest mało skomplikowana i nie ma tzw. bajerów :) Ale oryginalna bateria już siadła. Weszłam na allegro i nie wiem które baterie są najlepsze polimerowe, litowo jonowe, czy litowo polimerowe ( taką ma nokia 6310i i świetnie trzyma). Druga sprawa to czy wielkośc mAh ma rzeczywiście znaczenie? na allegro są już baterie 3800mAh a wspomniana nokia 63...
  • Witam:) mam pytanie za 100 punktow: jak ja mam ladowac w stanach Nokie 6310i z Polski? Niektore urzadzenia maja taki przelacznik na zmiane napiecia , i wtedy wystarczy tylko nakladka na koncowke wtyczki. czy N ma taki przelacznik, czy potrzebny mi bedzie tylko transformator z 220/230 na 110? Dziekuje i pozdrawiam. AsiaLL@gazeta.pl
  • Mysle o telefonie do 300 PLN ale bez zadnych bajerow w stylu aparatu czy mp3. Myslalem o tej Nokiji telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=1468 ale czy moze warto kupic jakis nowszy z kolorowym wyswietlaczem itp ? WLasciwie prosze odpowiedzcie mi czym rozni sie ta nokia od obecnych telefonow ? napewno wyswietlacz , dzwieki i co jeszcze ?
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?