Forum   2000

2000

(2022 wyniki)
  • Witam, Chciałbym kupić kamere cefrową do 2000 zł maks, Jestem amatorem i kamera bedzie użytkowana amatorsko - wakacje, imprezy rodzinne, nagrywanie dziecka, kamera HD Zalezy nam,zeby kamera: -byla na karte -miala niezly zoom optyczny -stabilizator optyczny -zeby mial jakas redukcje szumu wiatru Żeby nagwyała w dobrej jakości filmy w dzien i w nocy. Upatrzyłem sobie model [b]sony HDR-CX160 [/b] [b]Prosze o poradę jakie inne modele kamer ceyfrowych w tym przedziale...
  • Cieszy oficjalnie potwierdzenie tego, o czym wśród zainteresowanych spekulowano od kilku miesięcy. Wbrew stereotypowi Katowice nigdy nie były miastem li tylko przemysłu ciężkiego i robotników, to zawsze było miasto nowoczesne, od lat podstawą gospodarki są usługi i handel, w mniejszym stopniu nowoczesna produkcja i przemysł tradycyjny. Mam nadzieję, że ta informacja - sama w sobie nie będąca jakąś wielką sensacją czy zaskoczeniem - przyczyni się jednak do zmiany wizerunku miasta i aglo oraz p...
  • Moje dzieci jadą na miesiąc do babci. Chcemy je zostawić razem z fotelami, które używają w naszym aucie. Czy montereye będą pasowały do corsy z 2000 (może 2001) roku? Bo pewnie brak isofixu nie będzie przeszkadzał w montażu fotelików, które isofix mają?
  • mają już 2000 sklepów ciekawe czy wciągu 2 lat otworzą kolejne 1000 sklepów, aby mieć 3000 sklepów.
  • jak w temacie - wiecie, gdzie można w naszym mieście dostać taki chleb z pełnego przemiału?
  • Witam :). Jako osoba totalnie nieznająca się na komputerach chciałam zapytać, czy istnieje możliwość, aby programy Office, a konkretnie Excel 2000 czytał pliki z nowszych wersji, np. 2003 albo 2007? Niestety mam Office 2000 i u mnie nie czyta nowszych. Bardzo proszę o odpowiedź.
  • Jak podało radio w wiadomościach około 2000 Hiszpanów miesiecznie wyjeżdża do pracy na Kubę. Pod kubańską ambasadą w Madrycie tworzą się kolejki chętnych do otrzymania kubańskiej wizy. Wystarczyło 8 lat euro i pół Europy leży w ruinie. A my - jak wcześniej Grecy, Protugalczycy i Hiszpanie - wydmy miliardy euro na niemiecki sprzęt wojenny. Tym razem będzie to 1 500 000 000 na trzy statki wojenne.
  • Witam Córka od 6 dni ma temperaturę 37,6-39, słabiej je, trochę kaszlu. Od wczoraj zaczęła sie skarżyć na ból nóg. Zrobiliśmy badania: CK 2000 przy normie 160 CRP 4 OB 14 norma 20 Leukocyty 3,54 tys neu 1,47 lym 1,59 mono 0,47 eo 0,001 baso 0,00 neu% 41,5 lym% 44,9 mono% 13,3 eo% 0,3 baso% 0,0 erytrocyty 4,52 mln hemoglobina 12,6 g/dl hematokryt 36,9 % mcv 81,6 mch 27,9 pg mchc 34,1 g/dl rdw-cv 13,55% Płytki krwi 103 tys pdw 11,9 fl mpv 10,7 fl p-lcr 30 % pct 0,1...
  • Chciałabym kupić laptopa, który jest mi potrzebny w codziennym użytkowaniu. Zależy mi na wgraniu 2 programów graficznych , dlatego też jego pamięć nie powinna być mała. Nie mam dużych wymagań technicznych, gdyż nie będę korzystała z komputera zawodowo, raczej hobbystycznie. Doradźcie proszę z jakich laptopów jesteście zadowoleni, jakiej firmy, jakie modele...Chciałabym przeznaczyć 2000 zł.
  • Witam, Mam 2000 na rowwr trekingowy. możecie coś doradzić w tej sprawie bo mam już mętlik. mam 187cm, waga 90kg. i propozycję za : Wysokosć ramy58cm (WARTOŚĆ MIERZONA OD ŚRODKA OSI SUPORTU DO KOŃCA RURY PODSIODŁOWEJ) RamaAluminium, stop 6061KołaKoła 28cali OBRĘCZE ALU FIRMY SCHURMANN, DWUKOMOROWE TYPU AERO O PODWYŻSZONEJ WYTRZYMAŁOŚCI, PIASTA TYLNIA SHIMANO ACERA, PIASTA PRZÓD I-LIGHT POWER GENERATOR (WBUDOWANE DYNAMO) OponyRUBENA MODEL 28X1,7 ODBLASKOWY PASEK SiodełkoSE...
  • Pytam w imieniu koleżanki. Jeździ samochodem Ford Focus rocznik 2000, jej syn ma 5 lat, waży 17 kg. potrzebuje zmienić fotelik i kilka jej pokazałam na internecie(m.in. Besafe Izi up x3, Recaro monza nova seatfix, Romer kidfix-sict, cybex Solution X2 fix). Najbardziej spodobał jej się Cybex. Mieszkamy w małej miejscowości i nawet w pobliżu nie ma nigdzie sklepów, gdzie możnaby było zobaczyć na żywo i przymierzyć foteliki. Stąd pytanie czy Cybex bedzie pasował do ww.auta? -- Alek - wrzesi...
  • Witam, Czy ktos byl w Egipcie w marcu z opcja all inclusive na 1 tydzien ? Jesli tak to ile placiliscie. Bo ja przegladam oferty-chce pojechac na tydzien czasu-1 osoba oczywiscie All Inclusive i ceny w granicach 2000 PLN. Czy to ma az takie znaczenie w cenie np ze jade sam? za 2000 PLN mozna wyhaczyc latem niezly wyjazd na 2 tygodnie.
  • Miał „puknąć” w tym roku, na 40-lecie szczęśliwego pożycia moich rodziców, ale popadłem w zadumę (która niestety trwa po dziś dzień), czy aby nie jest jeszcze na niego za wcześnie. Ponieważ nie ulegam magii okrągłych rocznic uznałem, że można jeszcze zaczekać… Tylko, na którą rocznicę? W MW 6 (36) z grudnia 2008 uznano go za znakomity, ale jeszcze bardzo zamknięty i kontrowersyjny, z zadatkami na mistrzostwo, puentując uwagą: „kto otworzy DP 2000 już dzi...
  • taaa... na handel derkaczami ;)
  • "Analitycy Ipopema Securities oczekują, że w pierwszym półroczu 2010 roku WIG 20 spadnie w okolice 1.900-2.000 punktów. Dopiero za kilka miesięcy na rynku pojawią się atrakcyjne cenowo okazje do zakupów akcji, a pod koniec tego roku główny indeks warszawskiej giełdy może wzrosnąć do 2.600-2.700 punktów." więcej: www.globtrex.com/Wiadomosci/show/30015-+WIG20+spadnie+do+1900+2000+pkt myślicie, że warto teraz inwestować, czy poczekać do połowy roku?
  • Witam, czy jest gdzieś kista tych NOWYCH obszarów NATURA 2000 ? - K.
  • U sowietów wszystko wykarczowali, zaorali, trochę wybetonowali i nie ma żadnych kłopotów, nic nie ma, nawet Kononowicza.
  • szukam kabiny 90 z głębokim brodzikiem. Za komplet moge maksymalnie wydac 2000 zł. Polećcie coś, proszę. Ja tylko czytam, ze to chińskie, tamto chińskie.
  • Ostatnio zakupiłam tak zachwalany tusz Max Factora 2000 calorie, bo nigdy go nie wypróbowałam, a szukam ideału;) Tusz był kupiony w Rossmanie, zapieczętowany. Kiedy jednak otworzyłam go w domu zaskoczyła mnie szczoteczka - cała uwalana tuszem. Niby jest OK - tzn. nie zostawia grudek na rzęsach. Pytanie do znawczyń tego specyfiku: czy to normalne? Może jestem przewrażliwiona, bo ostatnio używałam często szczoteczek silikonowych?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się