nowoczesne

(4 wyniki)
  • co wy na to? ktoś to stosuje? skuteczne toto? www.ladycomp.pl/porownanie.php
  • jestem w 17 tyg ciąży zagrożonej i słyszałam od mojej ginekolog o b.dobrym lekarzu który super robi USG...podobno nowoczesnym sprzętem bo o taki mi chodzi koniecznie ponieważ muszę wiedzieć czy mój dzidziuś rozwija się prawidłowo(już raz poroniłam i boję się tego ponownie przeżyć)...To dr Tomasz Roszkowski,który kiedyś przyjmował na Al.Solidarności 113a/1 a teraz gdzieś się przeniósł..Napewno któraś z Was o nim słyszała..co o nim sądzicie i o tym jego USG??? Nie jestem z Wa-wy..i ...
  • chciałabym zmienic metodę antykoncepcji, poniewaz od około 6 lat stosuję pigułki i zauwazyłam znaczny spadek zainteresowania seksem. Wiem, ze po dłuższym okresie stosowania niektóre kobiety mają takie reakcje. Poza tym potrzebuję sporo czasu, zeby się dobrze nawilżyć, a to podobno też może być zasługa pigułek. Chciałabym skorzystać z takiej metody, która pozwala oddzielic myslenie o antykoncepcji od momentu zblizenia, czyli raczej wolę uniknąć prezerwatywy, kremów itp. Zastana...
  • Koleżanka powiedziała mi ostatnio,że podobno solarium opóźnia miesiączke...? Czy to prawda? Prosze o szczere odpowiedzi, bo powiedzmy, że bardzo jej zależy,żeby opóźnić miesiączke...(studniówka) pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się