ochroniarzy

(5 wyników)
  • Agencja pracy szuka ochroniarzy do pracy na Costa Brava w Hiszpanii. Miejscowosc turystyczna, praca przy ochronie koncertow. Zarobek 1300 euro miesiecznie, zagwarantowane zakwaterowanie. Nasza dzialalnosc jest bezplatna, calkowicie legalna, podpisuje sie kontrakt jeszcze w Polsce. Prosze odzwywac sie na maila, w odpowiedzi przesle wszystkie dane agencji i odpowiem na pytania. adres: trabajopraca@tlen.pl
  • Szukam osób, które pracowały lub obecnie pracują w zawodzie ochroniarza w jednym z krajów UE.
  • wiecie coś moze o tym czy trudno polakowi z komunikatywnym angielskim w wieku 24 lata znaleźć prace w jednej z duzych agencjii w UK lub Ie taka zwykla cieciówka :o jakie maja wymagania??? znacie polskich ochroniarzy???? ps maja92 dzieki za link do falcka ;) jak tam sie mają straznicy z falcka ktorzy mieszkaja w domku obok Ciebie:) bardzo chialbym z Toba porozmawiac na ten i inne tematy masz moze maila :)? ja mam danny231@op.pl pozdrawiam :) daniel
  • Kto wie ile można odłożyć pracująć w tym fachu?
  • spotkaliscie kiedys polaków ktorym udalo sie dostac do pracy w ktorejś z duzych agencji ochrony w UK lub Irlandii np Securitas :) wiecie moze jakie wymagania stawiaja ??? ja pracuje w polskiej agencji lecz zamierzam wyjechac do UK praca jest lekka latwa i przyjemna ale nudna i malo platna a w UK sa inne stawki po prostu :) Pozdrawiam solid security :o
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się