Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      oczyszczanie

oczyszczanie

(4 wyniki)
    • Miala ktoras moze kiedys skorcz jelita? Nikomu nie zycze..., jednak dzos postanowilam: oczyszczam sie jeszcze bardziej:-) Macie jakies sprawdzone sposoby oczyszczania jelit, organizmu? Nie jem miesa itp..
    • pierdoły opowiadacie, po 8 latach od 10 dniowej głodówki podczas której schudłam 10 kg wciąż jestem szczupła i trzymam wagę bez specjalnego wysiłku. od tego czasu nie choruje tez na żadne przeziębienia i grypy. jem normalnie, ale staram się unikać żywieniowych świństw. trzeba w czasie oczyszczania dużo pic i ruszac sie. dodam, ze robiłam to pod okiem lekarzy. i kiedyś to powtórzę.
    • Witam :) Sylwester się zbliża a Ja po świętach czuje się przejedzona, ciężka itp. chciałabym sobie zrobić jakąś kurację oczyszczającą tylko nie bardzo wiem jak się za to zabrać :( co jeść a czego nie? co pić?
    • heja laski, tak sie zastanawiam o co chodzi, 4 sierpnia mialam okres a teraz dostalam jakiegos krwawienia dzis, dodam ze akurat przestalam prac tab. antykoncepcyjne, nigdy wczesniej tak nie mialam, po odstawienia tabletek, zabezpieczalam sie, i nie wiem teraz co sie dzieje, czy to wina tabletek, ze organizm sie oczyszcza. czy to ze przyjmuje blonnik w tabletkach i skyp polny, do tego wysilek fizyczny bo chodze na silownie, areobik. napisze czy mialyscie tak . dzieki pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się