Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      oczyszczanie

oczyszczanie

(4 wyniki)
    • Nie potrafię znależć informacji nt podawania ziół, suplementów itd dzieciom. Jesteśmy po 8 miesiącach leczenia starej bb. Obecnie 2 miesiące po abx zażywa: probiotyki, czosnek, tran, witaminy. Dieta tak 50/50. Myślałam o podaniu oleju budwigowego. Myśląłm też o Paraprotexie. Dr Ozimek poleca protokół Klinghardta. Alat, Aspat utrzymywał się zawsze na pozopmie 20-25. Teraz po leczeniu Alat wyszedł 38, niby norma, ale górna granica. Czy moze się wypowiedzieć ktoś kto "oczyszczał" dzie...
    • szukam samotnie ratunku dla siebie,znalazłam,że niedobór argininy powoduje zanik mięśni a jego podawanie oczyszcza mózg - czy ktoś z was to bierze? Czy nasi forumowi szperacze mogą to sprawdzić?
    • Kosztuje pare groszy a może dla wielu okazać się bardzo pomocne. Ja stosuję wieczorem długo po ostatnich antybiotykach. PSYLLIUM (psylium, psylicol , psyillicol) : oryginalne indyjskie Psyllium Dr. Popova – stuprocentowo naturalne, nieprowadzący do uzależnienia błonnik rozpuszczalny, powstały wyczyszczeniem osłon nasion babki płesznik. Nie zawiera barwników, środków konserwujących ani domieszek chemicznych. W układzie trawiennym powiększa do 40 x swoją objętość. Powstały że...
    • Od tygodnia borykam się z uczuleniem, które wyszło tylko na głowie, pod włosami w formie swędzących plamek. Podejrzewam cad's claw, lecz nie jestem pewna, ponieważ biorę także inne zioła. Czy ktoś obserwował u siebie podobną reakcję? Spróbuję odstawić cad's claw, choć trochę mi go szkoda , bo to ważne zioło. Może jest coś, co może go zastąpić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się