Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      opoczno

opoczno

(8 wyników)
    • Podobają nam się wzory Sati+Marea z Opoczna oraz Sardynia z Paradyża. O Opocznie słyszałam wiele złego, a konkretnie, że płytki nie trzymają rozmiarów i kolorów - sporo jest odrzutów. Jeśli to prawda, to wybrałabym Paradyż, ale jeśli brać pod uwagę tylko wzór to wolałabym Opoczno. Macie doświadczenia z płytkami tych firm? Poradźcie please co wybrać... Z góry dzięki!
    • owe? Moj fachman upiera sie, ze tylko opoczno, ma rację???
    • Jaka jest wasza opinia na temat ich produków?? Na ich stronie znalazłam ciekawe wzory ale ważna jest dla mnie jakośc. Czy mozecie polecić jakieś inne firmy. Prosze o pomoc dzieki :)
    • Czy podobają się Wam jakieś polskie glazury i terakoty-konkretne modele, kolory,wzory, matowe czy z połyskiem? Czy lubicie dekory-w polskich płytkach są dość koszmarne.............Wyszły teraz nowe modele z Opoczna i Paradyża, a także z Tubądzina, jadnak nie widziałam ich na żywo. Możecie coś polecić?
    • Poszukuję miejsca w Warszawie lub okolicach, gdzie jest duży wybór polskich kafelków w dobrych cenach(nie chcę przepłacać za hiszpańskie lub włoskie). Na Bartyckiej już byłam, ale odstraszyło mnie chamstwo personelu (chyba mają za dużo klientów), w marketach budowlanych wybór jest kiepski. Czy ktoś może polecic mi dobre miejsce? A może trzeba pojechać do Opoczna?
    • Drodzy forumowicze, Chciałabym skorzystać z Waszych doświadczeń w sprawie glazury i terakoty zarówno łazienkowej jak i kuchennej. Poradźcie jakie płytki są dobre a których sie wystrzegać. Może kupić Paradyż a może Tubądzin. Z pozdrowieniami, Małgosia
    • Szukam sklepu na terenie Warszawy i okolic ktory sprowadza gres z Hiszpani.Chodzi mi dokladnieo firme ZIRCONIO
    • kto ma i jakie macie wrażenia? byłam w ich saolnie firmowym w Wawie (Piaseczno) i kolekcje - zwlaszcza te najnowsze - są bardzo ładne, ale jak sprawują się już na ścianach i podlogach? proszę opowiedzcie... m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się