Gość: Moniczka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.04, 12:54 Jaka jest wasza opinia na temat ich produków?? Na ich stronie znalazłam ciekawe wzory ale ważna jest dla mnie jakośc. Czy mozecie polecić jakieś inne firmy. Prosze o pomoc dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Ceramika- OPOCZNO IP: *.spsa.com.pl 21.04.04, 13:23 Wiele firm ma dobre płytki. Wybór to jedynie kwestia gustu (wzornictwo). Zwracaj tylko uwagę czy kupujesz 1 gatunek. Ja obecnie zamawiałam płytki i nie skupiałam się na jednej firmie. Wzięłam Opoczno, Ceramikę Końskie, Paradyż. Na dniach mam mieć dostawę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anciol Re: Ceramika- OPOCZNO 21.04.04, 16:05 Ja też zdecydowałam się na Opoczno - do łazienki. Wzornictwo ok, cena jak najbardziej. Panowie, którzy je kladli nie narzekali, że są nierówne itp. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Ceramika- OPOCZNO IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 21.04.04, 16:39 Ja też mam Opoczno w łazience i kuchni. Mój glazurnik narzekał na to, ze nie "trzymają wymiaru" i rzeczywiście miał rację. Nie były to jakieś drastyczne nierówności i wszystko wygląa b. dobrze. Wzory są bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michelle Re: Ceramika- OPOCZNO IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:38 kupilam plytki Opoczna matowe z nowej serii o nazwie Balsa kobalt. / 20 x 20 / Wygladaja b. ladnie . Glazurnicy nie narzekali , byly zasadniczo rowne.. Fajnie sie je utrzymuje w czystosci.Podoba mi sie. Jestem zadowolona.Cena 33 zl / m kw. Terakota - do kompletu - 35 zl / m kw. Odpowiedz Link Zgłoś