(10 wyników)
  • Dlaczego ten post zostal wyslany na osla lawke ? Nie bylo w nim nic wulgarnego. Dziewczyna zadala pytanie swiadczace o jej mlodym wieku. Ale dobrze, ze je zadala. Bardzo mozliwe, ze nie moze albo wstydzi sie zapytac o to najblizszych. Latwiej jednak skasowac niz odpowiedziec sensownie.
  • na moje maile, lub pomoze mi w problemie (wykasowanie postu)?!!! Jest tu ktos odpowiedzialny za to??? Probuje juz od tygodnia!!!!
  • Szanowni Panstwo Zadaje oficjalne zapytanie dlaczego moj post "prosba o rade" zostal usuniety z forum praca w europie? Prosze o odpowiedz z wyszczegolnieniem nieprzestrzegania punktu regulaminu badz netykiety Zastanawia mnie bowiem "nadgorliwosc"--hmmm byc moze to za mocne slowo---z jaka usuwane sa niektore posty podczas gdy posty ktore dla kazdego w ewidentny sposob sa sprzeczne z netykieta(zebranie setek email od osob prywatnych pod pozorem ulatwiena znalezienia pracy)co w ni...
  • po długich mękach spowodowanych trollami z hilltona postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce :) postaram się aby było mnie jak najmniej (aby nie powtórzyć casusu yaanga) oraz żeby był łatwo dostępny (aby nie być drugim szkodnikiem) jak zwykle wszystkie ogłoszenia o pracę będą lądować w dziale ogłoszeń (nie wiem jedynie do końca co zrobić z postami oferującymi przejazd - na razie będę je zostawiał, gdyż jest ich mało) wasz peat
  • jak w tytule miejsca zostaly juz tylko dla kierowcow kat.BCE oraz D RESZTA TZN. STOLARZE I BUDOWLANCY PROSZE NIE DZWONIC (chyba ze bylby stolaz-ciesla z bardzo dobrym angielskim) kto nie zdazyl lub sie wachal nie wierzac w tresc mojego posta niech zaluje bo duzo stracil pisalem przez min. miesiac pozdrawiam zibiwr2 tel. dla kierowcow 003546918404
  • we wszystkich panstwach
  • bardzo proszę o pomoc i podanie jakiś angielskich serwisów o pracy gdzie mógłbym zamieścić swoją ofertę bo z polskimi pośrednikami nie chcę mieć do czynienia i chciałbym znaleźć pracę bezpośrednio u Anglika z góry dziękuję mó gg8776063
  • jest praca w Anglii dla krupierów
  • dlaczego część wątków po prostu znika z forum,mimo że nie złamałam regulaminu,dziś rozpoczęłam nowy wątek,a po kilku godzinach go wcięło,zdarzyło to się kolejny raz, to wszysko to wielka ściema, usuwają sobie kiedy chcą, pewnie ten też usuną,OSZUSTWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się