-
jest tylko na niby!" - taki przekaz otrzymujemy od Gazety.
Otóż:
1. Dostaję powiadomienie "Pojawiły się nowe wpisy w wątku >Dupa blada<" (tytuł przykładowy).
2. Wchodzę w wątek "Dupa blada".
3. Zaznaczam NIE POWIADAMIAJ O NOWYCH WPISACH.
4. Dwa dni później kolejna informacja "Pojawiły się nowe wpisy w wątku >Dupa blada<".
To jakieś jaja?
-
Przyszło mi 21 powiadomień na @ dotyczących 1 postu sprzed 3 dni :) To chyba nie wina mojej poczty wp, ale może jednorazowy błąd jakiegoś mechanizmu forum. Tak czy siak na wszelki wypadek zgłaszam :) Pozdrawiam :)
-
nie chcę żadnych powiadomień, ani raz dziennie, ani zaraz po aktywnosci - żadnych
niestety takiej opcji nie ma albo ja jej nie widzę
jak to zmienic?
-
I co ? nic nie robicie w tej sprawie , ktoś , coś naknocił a my mamy sami pamiętać aby odptaszkowywać czy chcemy powiadomień czy nie chcemy , paranoja
Dlaczego więc powstało "maslo maślane" przecież jeśli ktoś chce powiadomień wątków lub postów to jest już od dawna taka funkcja pod nazwą forumową
[b] Usuń z ulubionych
Powiadamiaj o nowych wątkach
Powiadamiaj o nowych wpisach[/b]
Po diabła jest robić podobną aczkolwiek odwrotną rzecz czyli ptaszkować jeśli się nie chce po...
-
na maila,jak to zlikwidowac???,wyłaczyc sie nie da,sa 2 opcje albo po każdym wpisie albo raz dziennie................ja nie chce wogóle!! zapychaja pocztę!
-
Wpisałam komentarz pod artykułem i... moją pocztę zalewają powiadomienia o nowych wpisach! Nigdy wcześniej nie było, nie chcę czegoś takiego! Co się dzieje??? Jak to zablokować??? Pomocy!
-
Zmieniliśmy treści powiadomień mailowych. Teraz są krótsze i mam nadzieję że bardziej czytelne.
Jeżeli coś w nich by nie działało proszę dajcie znać ;)
-
Zawsze sobie na forum ustawiam powiadomienia o nowych wątkach i nowych wpisach na forach, które mnie interesują. Działało super, było to dużym ułatwieniem. Od kilku dni nie dostaję żadnych powiadomień na gazetowego maila mimo, iż są ustawione. Co się mogło stać? Da się to jakoś naprawić? Czy to jakaś grubsza awaria?
-
Od wczoraj dostaję powiadomienia o nowych wpisach w wątku na pewnym forum (wątek założyłam ja). Nie aktywowałam opcji o powiadamianiu, a powidomienia jednak dostaję. Nie chcę! a wyłączyć tego się nie da - patrzyłam na ustawienia...Pomocy!
-
jeśli mam zaznaczoną opcję: "powiadomienia o nowych postach", to jak
szybko powinnam to powiadomienie otrzymać od momentu pojawienia się
nowego postu?
-
Czy mogę na forum gazety włączyć opcję typu "powiadom mnie jak ktoś odpowie" ,
na wszystkich innych forach jest taka fajna opcja. (powiadamianie na maila o
nowych postach w moim temacie)
-
Jutro wprowadzona zostanie zmiana mająca na celu zapamiętanie Waszych ustawień powiadamiania o odpowiedziach.
Domyślnie zaptaszona będzie opcja powiadamiania o odpowiedziach. Wystarczy raz odznaczyć, a system zapamięta to ustawienie dla każdego następnego wątku i odpowiedzi. To samo się stanie jeżeli zaznaczycie opcję z powrotem.
-
Witam - pozdrawiam i mam prosbe:
Czy Szanowni Tworcy Forum mogliby rozwazyc opcje - w ktorej dostawalibysmy
powiadomienie o wpisie w watku - do ktorego bylaby 'subskrypcja'?
Chodzi o to - ze nie wszyscy ludzie piszacy na forum sa tu dzien i noc, wrecz
przeciwnie - czlowiek wpisze sie gdzies - a potem zapomina i byloby milo miec
mozliwosc otrzymania powiadomienia - jak sie ktos nowy dopisze. Ja staram sie
sledzic jak najwieksza ilosc dyskusji - ale to nie jest mozliwe i pelno wpisow...
-
Witam
Od jakiegoś czasu można sobie na stronie Moje Forum ustawić wysyłanie powiadomień.
Jeśli w "ulubionych" wątkach są nowe posty, dostaniecie o tym informacje
mailem.
Teraz wprowadziliśmy możliwość ustawienia dowolnego maila, na który pójdzie
takie powiadomienie. Mail alternatywny można ustawić na stronach edycji konta.
Pozdrawiam
-
Witam,
chciałem się dowiedzieć, dlaczego zniknęła mi z poczty
opcja "Powiadom" (chyba tak to się nazywało). Dostaję powiadomienia
smsowe, ale w przypadku, gdybym chciał doładować konto, nie mam już
takiej możliwości, bo nie mam już takiej opcji.
-
gdy próbuję wybrać fora, z których chciałabym dostawać powiadomienia o nowych postach i klikam "ok", to wyskakuje mi strona logowania, chociaż jestem już zalogowana. Loguję się więc ponownie i znowu jestem na stronie powiadomień. Klikam "ok" i sytuacja się powtarza. Czy oznacza to, że zmiany zostały dokonane, czy jednak nie? Nie za bardzo wiem, o co chodzi.
Pozdrawiam
anaiss
-
Czy ktoś już uzyskał odpowiedź od Administracji [b]po co[/b] w ogóle istnieją te znienawidzone przez forumowiczów powiadomienia?
Może tam do nich doczepione są reklamy (nie wiem, bo żadnego nigdy nie otwierałem)? -- wtedy bym rozumiał, że Agora trzepie na nich jakąś kasę. Może zrobił je syn kogoś ważnego, kogo nie można skierować na drzewo? -- to też bym rozumiał, tylko wolałbym wiedzieć, kto jest taki ważny, żeby nie popełnić jakiegoś fopasa.
Nie rozumiem tylko braku [b]jakiegokolwiek...
-
Jak już niektórzy zauważyli uruchmiliśmy nową funkcję.
Można dostawać mail z powiadomieniem na dowolny adres, gdy na wybranych
prywatnych forach pojawią się nowe posty.
Można to uruchomić na dwa sposoby:
1. Przy dodaniu forum do ulubionych pojawia się komunikat z linkiem -
wystarczy kliknąć.
2. Jeśli już forum jest dodane do ulubionych, na stronie Moje Forum można wszystko ustawić pod linkiem
"Powiadomienia o forach".
Uwaga: powiadomienia wychodzą raz na dobę, jeśli jest powód.
...
-
Czy Jego sytuacja na portalu została przez Was sprecyzowana?
-
Nie moge wylaczyc jednoczesnie powiadomiania o nowych watkach i powiadomiania o nowych watkach.
Wezcie, puknijcie w to jakims mlotkiem, musi zaskoczyc.