Dodaj do ulubionych

Powiadomienia mailowe

17.09.12, 16:13
Zmieniliśmy treści powiadomień mailowych. Teraz są krótsze i mam nadzieję że bardziej czytelne.
Jeżeli coś w nich by nie działało proszę dajcie znać ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: sasha Re: Powiadomienia mailowe IP: *.opera-mini.net 17.09.12, 16:48
      jakich powiadomień ?
      • motivo Re: Powiadomienia mailowe 17.09.12, 17:01
        Możesz obserwować wątek (pod wątkiem na szarej belce jest ikonka poczty z linkiem 'Powiadamiaj o nowych wpisach') lub wybrane forum (przy nazwie forum jest 'Powiadamiaj o nowych wątkach'). Jak to zaklikasz wtedy mailowo przychodzi informacja o nowych postach na forum lub nowych wpisach w obserwowanym wątku (w każdej chwili możesz się też wypisać z każdego powiadamiacza). Pomaga to nie zapomnieć o ciekawym wątku lub forum.
        • Gość: sasha Re: Powiadomienia mailowe IP: *.opera-mini.net 17.09.12, 21:22
          i co z tego ?
          • giwi Re: Powiadomienia mailowe 17.09.12, 21:35
            Zapomniałas o co pytałas w poprzednim poście?
            • Gość: sasha Re: Powiadomienia mailowe IP: *.opera-mini.net 17.09.12, 21:51
              nie.
    • wariant_b Re: Powiadomienia mailowe 17.09.12, 21:57
      Skoro da się mailować o zmianach w obserwowanym wątku lub forum,
      to może da się powiadamiać o skasowanych postach, wątkach przeniesionych
      na inne forum lub Oślą czy o zabanowaniu użytkownika i jego przyczynach?
      Czy to byłoby technicznie zbyt trudne?
      • Gość: = Re: Powiadomienia mailowe IP: *.a189.corp.bahnhof.se 17.09.12, 22:04
        Słuszna uwaga.
      • bartoszcze Re: Powiadomienia mailowe 18.09.12, 10:02
        Znaczy kogo chcesz powiadamiać poza zabanowanym?
        • shellerka Re: Powiadomienia mailowe 21.09.12, 15:52
          wszystkich. tak, żeby było dla wszystkich jasne, za co ban.
          • Gość: = Re: Powiadomienia mailowe IP: *.maxlab.lu.se 21.09.12, 21:19
            To wlasciwie musialaby byc specjalna lista, na ktorej oglaszanoby kto dolaczyl do "niechlubnego" grona ;)
          • motivo Re: Powiadomienia mailowe 24.09.12, 13:46
            z 'wszystkimi' to pewien problem bo to dużo ludzi i pewnie nie wszyscy byliby zainteresowani ;)
    • aga-ta Re: Powiadomienia mailowe 16.10.12, 12:25
      Brakuje mi tego, że w powiadomieniach o nowych wpisach w wątkach było kilka pierwszych słów postu. Czasem to był cały post (jeśli krótki). Teraz nie ma ani słowa. To niepotrzebna oszczędność moim zdaniem - oszczędzało mi to czas, bo wiedziałam, co chcę poczytać całe, a co mogę pominąć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka