raszyn

(4 wyniki)
  • Ci sami lodziarze z Raszyna od wielu lat kręcą lody w gminie Raszyn, a od dwóch kadenjcji jeden z nich, jako radny powiatu Pruszków- także w powiecie Pruszków. Ostatnio dali popis na szczeblu powiatu. Niżej podpisana wraz z trzema właścicielami terenów przy nowoprojektowanej ulicy położonej pomiędzy drogą gminną -Owocową w Falentach Nowych, a drogą powiatową - Leszczynową w Laszczkach wystąpili o warunki zabudowy proponując zjazd z nowoprojektowanej ulicy na drogę powiatową Ul. Leszczynową....
  • Hej, a czy jest ktoś z Raszyna? Mieszkam tu już niedługo rok i zupełnie nic nie wiem o tym co się tutaj dzieje. Nikogo nie znam. Może ktoś tu zagląda z Raszyna i odezwie się do mnie? M.
  • OBWODNICA RASZYNA (Droga Ekspresowa Salomea – Wolica – Janki) Późną jesienią 2003 roku w Biuletynie Poselskim nr 3 zaprezentowałem studium projektu obwodnicy Raszyna. Był to jeden z istotnych elementów konsultacji społecznych i samorządowych dla planowanej inwestycji. Odbyło się w powiecie pruszkowskim i piaseczyńskim kilkadziesiąt spotkań mieszkańców. W spotkaniach uczestniczyli przedstawiciele Głównej Dyrekcji, Mazowieckiej Dyrekcji Dróg i firm projektujących zadan...
  • Ma być uruchamiane dla celów dowozu ludzi do pracy na terenie powiatu (której to chyba coraz więcej i więcej). Proponowany przebieg trasy - dł. ok. 60 km Młochów (OSP) - Nadarzyn ul.Warszawska - Pruszków PKP - Urząd Gminy Raszyn – Warszawa Okęcie Warszawa Okęcie - Urząd Gminy Raszyn – Pruszków PKP – Nadarzyn ul.Warszawska- Młochów (OSP) Proponowane przystanki: Młochów (OSP), Nadarzyn Urząd Gminy, PKP Pruszków, ul. Armii Krajowej, ul. Sokołowska (LYRECO), Ur...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się