skrzyp

(6 wyników)
  • Od tygodnia w ramach walki z wypadajacymi wlosami zaczelam zazywac witaminy w tabletkach humavit ze skrzypem i pokrzywa oraz drozdzami...Jednoczesnie w celu poprawienia przemiany meterii codziennie (prawie) wcinam owsianke...Juz nie wiem co z tych skladnikow spowodowalo, ze wyskakuja mi syfki na buzi, cere mam juz tak brzydka, bo z dnia na dzien mam ich wiecej....Jakos ten fakt zgral sie z tymi kuracjami, wiec moze to przez te tabletki ... pisza na ulotce, ze oczyszczaja organizm ...
  • Czy ktoś zna skuteczny sposób na rozdwajające się paznokcie, łykam tabletki ze skrzypu ale niestety bez efektu ;-(
  • Pani doktor, zawsze miałam zdrowe, twarde paznokcie. Od jakiegoś czasu zaczęły się niestety rozdwajać. Na początku pomogła kuracja H-Pantotenem, ale sytuacja się powtórzyła i teraz nawet to nie pomaga. Czy mogłaby coś Pani polecić? Dziękuję i pozdrawiam marta
  • oststnio moje piękne długie włosy bardzo wypadają! nie wiem dlaczego? czy to juz przesilenie?? zakupiłam w aptece szampon i odżywkę Radical ze skrzypem polnym-czy ktoras z Was ja stosowala? pomoze?łykam ez skrzyp i pokrzywe w tabletkach, nie szaprpie wlosow a i tak wypadaja... co jeszcze moge zrobic?
  • jestem już rok po porodzie,a włosy wychodzą mi garściami.... co robić? preparaty witaminowe nie pomagają.... pozdr
  • Od 2 tyg. bardzo osłabiły mi się włosy, jestem 4 m po porodzie. Karmię piersią ale dobrze się odżywiam (różnorodnie) i chyba anemii raczej nie mam. Ile taki stan może się utrzymać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się