szkarlatyna

(4 wyniki)
  • Córka koleżanki u której mam w ten weekend nocować jest chora na szkarlatynę. Co prawda jak przyjade dziecka nie będzie już w domu ,wyjeżdża do dziadków. Ale czy istneije nadal szansa na zarażenie się, zwłaszcza ,że mam osłabiony organizm bo biore antybiotyk?
  • Przez kilka dni miałam gorączkę, potem pojawiła się wysypka na całym ciele, samopoczucie okropne.Czy to może być szkarlatyna? Lekarz twierdzi,że nie ma wszystkich objawów wskazujących na nią, jednak nie może też jej wykluczyć, bo pewne symptomy są.Dostałam augmentin na 7 dni,ale tyle się naczytałam o skutkach ubocznych... Lekarz nie zalecił mi żadnych dodatkowych badań.Nie jestem już taka młoda (45lat), na co uważać, jakie badania zrobić i kiedy? Z moim lekarzem trudno się dogadać...
  • Czy Wy kobiety przechodzilyscie szkaralatyne? Jak ona u Was wyglada? A Zarazilam sie nia bo pracuje w szkole, kiedy mija wyyspka.
  • jakkolwiek zwał czy rota czy jelitówką czy grypą żołądkową jest kilka teorii jak sobie ulżyć. Czy jest kto jest pewny na stówkę że działają czy są to przypuszczenia. Kto przeżył wie że z tym jak z jajkiem. Działa? - odgazowana coca cola - banany - dietne rzeczy typu sucharki, biszkopty,paluszki to wiem - aviomarin na mdłości - czopiki vomitusheel na wymioty= Czy lepiej jak z nas szybko wirus wyleci, możliwymi otworami i nie brać czopków ani innych tabletek przeciwbiegunkowych konkr...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się