Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      szukam kobiety

szukam kobiety

(5 wyników)
    • Cześć, tak się poskładało że nie mam oferty na sylwestra która była by wystarczająco dobra. W związku z tym zapraszam Ciebie na sylwestra we dwoje z szampanem i winem. Mam 24 lata jestem za połową studiów (UJ kierunek prawo), jestem otwartym miłym inteligentnym chłopcem który być może czeka na Ciebie. Mam wiele zalet (inteligentny, oczytany, czarujący, błyskotliwy) ale mam również wady - palę ( tylko do końca roku w sylwestra rzucam definitywnie!!!), wolę teatr zamiast kina, nie ogl...
    • ktora jest oszukiwana. Jej obiekt marzen np uwielbia internet, czt, sms, sm i inne maso po uprzednim spotkaniu sie. Podejrzanie dlugo pracuje, rowniez w lykendy, zaczal farbowac wlosy, nosic dzinsy i zaplatuja sie rachunki z zakupami dla jakiejs cizi a przynajmniej wyglada to na cizie bo twoj rozmiar majtek 6 razy wiekszy niz tej k. Mysle ze mogo ci pomoc odwroci pryzmat i zapedzic tego sq do klatki gdzie jego miejsce. Oczywiscie nie oczekuje zaplaty w naturze a w gotowce, zadn...
    • Drodzy Państwo, jestem autorką popularnej książki i sztuki "Pamiętnik z dekady bezdomności"/ Teatr Wybrzeże 2005/.Przygotowuję kolejną o kobietach zaangażowanych uczuciowo w związki z gejami. Wdzięczna będę za odzew z obu stron. Mój kontakt: a.lojewska@wp.pl. Pozdrawiam , Anna Łojewska
    • szukam kobiety z arystokratycznym rodowodem, najlepiej ze zniemczonej szlachty inflanckiej;Cechy'charakterystyczne:podlużna męska szczęka jak u brytyjdkiej księżniczki Anny-co to często spadala z konia---tym rozpoznaje się czy kobieta jest z ludu czy ze społecznych wyżyn... Biegłą znajomośc francuskiego,angielskiego,niemieckiego i rosyjskiego traktuję jako nieodzowny"must"/Wzrost minimum 180 cm,kobiecy wygląd lecz slynne arystokratyczne jako wada wynikająca z degeneracji;szerokie b...
    • ma poukładane w głowie, ma pojęcie o świecie, wie, czego chce od życia, potrafi się powygłupiać, zabawić, poszaleć, jest energiczna - potrafi podjąć decyzję i załatwić głupią sprawę potrafi krzyknąć, kiedy sytuacja tego wymaga, ale nie wrzeszczy bez opamiętania, ale i potrafi poprosić o pomoc, kiedy sobie nie radzi, dba o siebie (to znaczy między innymi: myje się, jak trzeba idzie do lekarza, przegląda się w lusterku zanim wyjdzie na ulicę, nie wpi!@%*!* bez opamiętania cukie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się