magnuss28 12.09.23, 15:46 Panowie, chodzicie w butach odkrywających stopy po mieście (klapki itp?) Ja nie lubię, jakoś nie męskie to dla mnie i od razu mało pewnie się czuję, a żona ciągle mi truje, że gotuje nogi w skarpetkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mav.2000 Re: Odkryte buty 13.09.23, 11:19 lubię chodzić w skórzanych japonkach Wojas Odpowiedz Link Zgłoś
magnuss28 Re: Odkryte buty 14.09.23, 18:20 Kurde nie wiem nie mogę się przekonać, dla faceta stopa to jednak trochę intymna część ciała Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Odkryte buty 16.09.23, 22:02 magnuss28 napisał: > dla faceta stopa to jednak trochę intymna część ciała Od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ma facet sporo racji 04.10.23, 13:53 tapatik napisał: > magnuss28 napisał: > > > dla faceta stopa to jednak trochę intymna część ciała > > Od kiedy? dla mnie - to od zawsze. dla mnie stopa to bardzo intymna część ciała - naturalnie chodzi o stope kobiety - gdy sie ja caluje... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Odkryte buty 15.09.23, 00:40 W klapkach to se można po plaży chodzić .Buty sportowe przewiewne i bez skarpetek . Odpowiedz Link Zgłoś
magnuss28 Re: Odkryte buty 15.09.23, 21:53 Nie pocą i nie obcierają Ci się stopy bez skarpetek? Odpowiedz Link Zgłoś
mav.2000 Re: Odkryte buty 18.09.23, 10:45 taniarada napisał: > W klapkach to se można po plaży chodzić .Buty sportowe przewiewne i bez skarpe > tek . Po plaży to SE można chodzić ale boso, a w butach bez skarpet, to gratuluję walorów zapachowych po całym dniu Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy owszem, chodzimy latem w sandalach 04.10.23, 13:50 w czarnych sandalach i czarnych skarpetach - bo tak najbardziej elegancko i latem NAJWYGODNIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
mav.2000 Re: owszem, chodzimy latem w sandalach 05.10.23, 10:20 jaki Janusz, taki styl Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: owszem, chodzimy latem w sandalach 05.10.23, 13:12 mav.2000 napisał: > jaki Janusz, taki styl## sandaly bez skarpetek ocieraja stopy, to po pierwsze. po drugie, bedac kierownikiem dzialu nie moglem chodzic w sandalach bez skarpet, bo miejsce pracy to nie plaza. natomiast czarne sandaly i czarne skarpety nikomu w pracy nie przeszkadzaly, a gdyby jakas panna marudzila, to pojechalbym po premii :))) Janusz onegdaj kierownik dzialu w powaznej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
mav.2000 Re: owszem, chodzimy latem w sandalach 06.10.23, 10:06 rozumiem, że onegdaj znaczy już były kierownik? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: owszem, chodzimy latem w sandalach 06.10.23, 13:34 mav.2000 napisał: > rozumiem, że onegdaj znaczy już były kierownik? tak, juz byly. - z racji wieku, a nie innych przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
mav.2000 Re: owszem, chodzimy latem w sandalach 09.10.23, 10:34 no tak, ci w takim wieku lubują się w sandałach i czarnych skarpetach, z takim podejściem do podwładnych to dobrze, że już wyrosłeś z kierownika Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: owszem, chodzimy latem w sandalach 09.10.23, 15:19 mav.2000 napisał: > no tak, ci w takim wieku lubują się w sandałach i czarnych skarpetach, z takim > podejściem do podwładnych to dobrze, że już wyrosłeś z kierownika tak , wyroslem i wreszcie moge spac - ile zechce i nie przejmowac sie , ludzmi standardami jakosci produktow firmy itd... a sandaly i skarpetki zostaly i maja sie - jak najlepiej. wiecej: - podobnie jak w latach mlodosci kupilem sobie do tych sandalow pomaranczowe skarpety. - teraz juz nosic takie moge :))) . skarpetoholik.pl/wy50/1046-skarpetki-pomaranczowe-miasto.html Odpowiedz Link Zgłoś
mav.2000 Re: owszem, chodzimy latem w sandalach 09.10.23, 20:55 No cóż, współczuję bo to ani płakać ani śmiać się, ja też śpię ile chcę, do pracy chodzę na tą, na która dojdę, no i cóż korpoludku stać tylko na sandały i pomarańczowe skarpety Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: owszem, chodzimy latem w sandalach 10.10.23, 13:28 mav.2000 napisał: > ... no i cóż ... stać tylko na sandały i pomarańczowe skarpety o innych dobrach, walorach i wrazeniach nie wspominam, bo tu nie czas i miejsce na chwalenie sie materialnym "mieszczanskim" dorobkiem, podrozami po Swiecie, czy tez blaskiem poznanych kobiet... ale pamietaj jedno: - do sandalow mezczyzna zawsze zaklada skarpety, z paru powodow: 1. meskie stopy - w przeciwienstwie do kobiecych nie sa ladne i warte ogladania 2. sandaly bez skarpet wygladaja nieelegancko 3. sandaly bze skarpet ocieraja stopy - to najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mav.2000 Re: owszem, chodzimy latem w sandalach 11.10.23, 10:58 porażka, może za komuny, tak, ale nie w XXI wieku 1. zaniedbane kobiece stopy są obleśne, w dzisiejszych czasach facet tez myje stopy, ma przycięte paznokcie i używa pumeksu lub tym podobnych akcesoriów. 2. właśnie stopa w sandale i skarpetach jest nieelegancka, nie wiem naprawdę skąd czerpiesz takie modowe inspiracje. 3. sandał dobrej jakości nigdy nie obetrze stopy. To tyle, noś się jak chcesz, ale mogę Cię zapewnić, że takim jak Ty wielu robi zdjęcia i są potem przedmiotem beki i memów. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: owszem, chodzimy latem w sandalach 11.10.23, 13:02 To tyle, noś się jak chcesz, ale mogę Cię zapewnić, że takim jak Ty wielu robi > zdjęcia i są potem przedmiotem beki i memów. naturalnie, ze nosze sie jak chce, a jakies beki i memy lataja mi i powiewaja, nie mam tez nic przeciw chodzeniu w sandalach bez skarpetek, jesli kto lubi, w koncu jesli geje i inni LGBT maluja dzis sobie paznokcie u stop - to moze to nawet atrakcyjnie wygladac. ale do tej pory pisalem o wiekszosci, - czyli o meskiej przecietnej hetero-populacji Odpowiedz Link Zgłoś