Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      szumy uszne

szumy uszne

(2 wyniki)
    • Witam jestem nowy na tym forum. Chciałbym żebyście zapoznali się z moją historią i pomogli mi, chociaż psychicznie. Całe pasmo nieszczęść zaczęło się 6 Czerwca 2011r kiedy tragicznie zmarł mój kuzyn 8 Czerwca pojechałem na działkę wsadzić drzewko które mi przywiózł znajomy niestety założyłem wtedy krótkie spodenki noi zasadziłem to drzewko, ubiłem nogą ziemię i pojechałem do domu 9 czerwca miałem jechać na pogrzeb już lecz jakiś głos wewnętrzny kazał mi pomyśleć o kleszczach leżałem wtedy...
    • chciałam sie poradzic,otóż zastanawiam sie czy mogę mieć neuroborelioze.15 lat temu zostałam ugryziona przez kleszcza ,byłam 10 letnią dziewczynką,w tedy różnie radzono odnosnie pozbycia sie kleszcze ,i mój został posmarowany tłuszczem lub spirytusem juz nie pamiętam:(został do tego zle wyrwany głowka została,dwa dni pozniej w szpitalu ta resztka została wycięta ,ale nikt nie pomyslał ze moge byc zarażona,i tak pózniej zaczeły dokuczac mi szumy uszne i słaby słuch ,do tego pare dni pózniej 3...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się