Dodaj do ulubionych

Po dwunastu latach walki z boreliozą

17.02.25, 17:28
Po dwunastu latach walki z boreliozą w końcu jestem zdrowy. Posiadam szczegółowe badania lekarskie, od specjalisty " leczenie boreliozy". Jeżeli was to interesuje to opowiem jak mnie wyleczono. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mmartaaaaa Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 18.02.25, 13:25
      Hej. Możesz opowiedzieć swoją historię ? Jak wyglądało leczenie ? Jakie miałeś objawy ? Co finalnie podziałało ?
      • wroteknowynick Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 22.02.25, 09:21
        jakby chcial to bby tutaj napisal pewnie jakies naciaganie na produkty
    • ledowiczka2 Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 28.02.25, 13:40
      Poproszę o obiecaną informację
      • wroteknowynick Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 20.05.25, 16:48
        odpisal ci ? ?
    • szymon1998 Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 24.04.25, 22:14
      Cześć, fajnie by było jakbyś w końcu podzielił się z innymi swoją skuteczną metodą ponieważ wielu ludzi to trapi mnie też a być może jest to metoda która świetnie by zadziałała na innych
      • wroteknowynick Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 20.05.25, 16:48
        odpisal ci ?
    • krajewskam1 Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 02.05.25, 19:18
      Szanowny Panie. Boleriozę mam od 9 lat. Zanim doczekałam się wizyty w poradni chorób zakaźnych leczył mnie prywatnie lekarz zakaźny przez 5 miesięcy unidoxem solutab 100 mg, osłonką trilac. Narzekał, że internista nie dał mnie wcześniej antybiotyku. Potem w przychodni zakaźnej kierowano mnie na badania kontrolne 2 razy w roku, które wykazywały powolny spadek przeciwciał, lekarz nie przepisywał antybiotyków. Gdy wyniki pogorszyły się rok temu otrzymałam doxycyclinum tzf 100mg, osłonkę enterol. Po 10 dniach bardzo źłe się czułam i lekarz kazał przerwać dawkowanie, które miało trwać 2 tygodnie. Dalej lekarz kontroluje stan zdrowia przepisując badania 2 razy w roku. Wyniki ostatnie: marzec 2025. Western blot IgG dodatni 16 pkt, ElSA IgG 112,13 RU/ml Poprzednie: grudzień 2024 Western blot IgG dodatni 26 pkt, ElSA IgG 95,70 RU/ml. Bardzo proszę o informacje jak został Pan wyleczony przez profesjonalnego lekarza. Z góry serdecznie dziękuję. Maria
    • krajewskam1 Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 29.06.25, 21:17
      Gratuluję wyleczenia, co wymagało wiele wysiłku, samozaparcia i konsekwencji w działaniu do celu. Leczę się 9 lat i nie widać końca. Bardzo proszę o informacje jak przebiegało leczonie.
      Pozdrawiam
      Maria
    • kikiero1234 Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 09.10.25, 14:25
      Leczę się od 6lat i jak na razie brak pozytywnych rezultatów abax brałem 2lata później zioła Oruby rezonanse komory tlenowe ozonowanie krwi sauny zioła do dziś, jestem wrakiem i bankrutem mogło by się to już skończyćsad ,jak się wyleczyłeś daj linka opisz co i jak
    • leho12345678 Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 23.11.25, 18:48
      ja wyleczyłem borelioze w 3 miesiące olejkami i glistnikiem
      • keriss7aman12 Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 24.11.25, 08:55
        ile tego spożywałeś dziennie, robiłeś ekstrakty alkoholowe z glistnika, czy wodą?
      • elea123 Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 08.04.26, 08:03
        Możesz dać więcej informacji?
    • agnes2203 Re: Po dwunastu latach walki z boreliozą 21.03.26, 19:56
      Tak, proszę o wyjaśnienie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka