tp

(3 wyniki)
  • Nie wiem czy wszystko gra, wiec sciagnelem ten program, ale dalej nie rozumiem. wkleje teraz ten log.Z gory dziekuje. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 15:28:23, on 2009-10-11 Platform: Windows XP Dodatek SP. 1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system3...
  • ...poczytalem troszke to forum, i bedac pod wrazeniem profesionalizmu niektorych wypowiedzi (moze dla tego ze sam jestem laikiem w tym temacie), zarzadzilem porzadki, mianowicie: wywalilem slepego jak kret nortona, zainstalowalem avasta, avg i kerio, przegladarke zmienilem na opere...znalezione koniki odstawilem tam gdzie ich miejsce...ale do rzeczy, gdy tak sobie radosnie tworzylem kliklo mi sie cos czego nie zdazylem zauwazyc i z paska powiadomien znikly ikonki avasta, dzis gdy "odpalilem k...
  • Witam Serdecznie.Mam nastepujacy problem, wlaczylem komputer i z ikonki windows update zaczal wyskakiwac dymek z tekstem ypur computer is infected i tam byl jakis link do spyaxe. nie wiem o co chodzi. wlaczam ie i strona startowa to jakis syf, ze mam wirusa na kommpie i pelno linkow do programow. Prosze o pomoc, zwracam sie do panstwa, gdyz juz kiedys mi pomogliscie i licze na wasza pomoc again. z gory dziekuje.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się