Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      ubezpieczenia zdrowotne

ubezpieczenia zdrowotne

(4 wyniki)
    • Mam problem jeżeli chodzi o ubezpieczneia zdrowotne. Chcę sobie wykupić ubezpieczenie zdrowotne, bo mam dosć już czekania po kilka miesięcy na wizyty u specjalistów w ramach NFZ. Przejrzałam już wiele ofert i prawie się zdecydowałam. Ale w każdej z umów jest mowa o karencji na wypadek ciąży: przeważnie 9 - 12 miesięcy. W niedalekiej przyszłości planujemy z meżem drugie dziecko. Czy to oznacza, że nie będe mogła korzystać z takiego ubezpieczenia będąc w ciąży? Proszę napiszcie mi czy istni...
    • chciałabym sobie wykupic takie dobrowolne ubezpieczenie zdrowotne, ponieważ jestem zatrudniona na umowę o dzieło i pracodawca mnie nie ubezpiecza, co mi jest do tego potrzebne? gdzie to zrobić? ile to kosztuje? jestem z wrocławia
    • Od kilku lat wraz z rodziną nie byłam ubezpieczona w NFZ z powodów finansowych.Chce zacząć płacić dobrowolną składke zdrowotną i na moim ubezpieczeniu wpisać męża i dziecko -składka coś ok 209 zł Czy jest taka możliwość i czy nie bede musiała zapłacić jakiejś zaległosci za niepłacenie składki do tej pory????Prosze o odpowiedż.
    • Witam, Chciałabym wyjechać na niecałe 2 tygodnie zagranicę i chciałabym zabrać ze sobą druk E-111 uprawniający mnie do ewentualnego skorzystania tam z pomocy lekarskiej, w razie wypadku. Problem w tym, że potrzebuję zaświadczenia, że jestem ubezpieczona. Jestem bezrobotna i zarejestrowana /ubezpieczona/ w Urzędzie Pracy. Z tego co się orientuję, osoba bezrobotna NIE MOŻE wyjeżdżać z kraju, o ile nie chce stracić ubezpieczenia (zostać wykreślona z U.P.). Chyba traktują to jak wyja...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się