urosept

(10 wyników)
  • który z tych leków jest lepszy? nie chodzi mi o postać, wiem ,że urosept to pastylki, urogran to granulat, różnią się składem. który jest mocniejszy?
  • Witam serdecznie!!! Mam pewien problem a mianowicie problem z pecherzem. wydaje mi sie ze cos w nim siedzi. po wizycie w toalecie nadal mam wrazenie ze sie dostatecznie nie wyproznilam:) choc wysiusialam duzo to ciagle mam wrazenie ze mi sie nadal chce jakby cos uciskalo, moglabym nie wychodzic z toalety tylko siedziec i siedziec. czy ktoras z was miala takie doswiadczenie?
  • mozna brac razem??
  • o czym może świadczyć taki objaw?? do jakiego lekarza się zgłosić najlepiej??
  • Witam!Chodzi mi o interpretacje wyników i oczym one świadczą? Od dwóch tygodni męczy mnie pieczenie w okolicy intymnej. Byłam u Ginekologa i stwierdził, że te objawy to raczej z układu moczowego w szczególności,że często biegam do kibelka. Najczęściej rano i wieczorem. Lekarz pprzepisał mi urosept i skierował na badanie moczu. Moje wyniki: Klarowność - clear Ciężar właściwy - 1,015 g/ml pH - 6,5 białko - 25 mg/dl glukoza - nor...
  • W sobotę byłam u ginekologa i okazało się, ze mam zapalenie pochwy. Przepisał mi czopki - zacznę je brać dzisiaj (musiałam czekac na lek kilka dni). Pojawił się jednak problem (od dwóch dni - zapalenie mam od tygodnia): Mam "napady siusiania", chociaż nie mam często czym siusiać. Samo oddawanie moczu nie boli, ale czuję się wciąż jakbym miała pełny pęcheż. Do tego dochodzi pieczenie sromu. Dzisiaj nie jestem w stanie nawet chodzić :( DOmyślam się, ze moje bakterie zawędrowały do pęcherza... :...
  • Lekarka stwierdzila u mnie drozdzyce,ale ja mam tez chyba przy tym zapalenie pecherza,chociarz kobieta mi powiedziala ze to moze byc od drozdzycy i mam najpierw ja wyleczyc a potem najwyzej jak bedzie bez zmian z pechcerzem to wyniki moczu,wiem ze to tez pechcerz,i z dnia na dzien bedzie gorzej jak nic nie bede stosowac,moge stosowac furagin?czy on jest na recepte?
  • Wczoraj popołudniu sie zaczęło, jak wróciłamz pracy. Biegałam cały wieczów do łazienki i sikałam. A przy tym ból straszny. Wzięłam na noc no-spa i jakoś przespałam do rana. Dzisiaj dalszy ciąg może troche mniej ale jednak!Nie wiem czy to zaziębienie czy jakaś bakteria?
  • Prosze o pomoc od kilku dni odczuwam bol przy oddawaniu moczu....takie piekacy wlasnie w miejscu cewki moczowej a od dzisiaj boli mnie juz caly czas okropny bol co mam zrobic pomocy :(
  • pisze tutaj bo akurat nie mam jak isc do lekarza bo zachorowalam :( jakies zapalenie wirusowe gardla i nosa do tego goraczka i ... i wlasnie chyba mam zapalenie pecherza zaczelo sie tak ze wypilam 3 visolvity :( w nocy co pare sekund bieglam do lazienki aby oddac mocz, czulam silne parcie na pecharz, zalatwialam swoja potrzebe i znow za chwile do wc po to samo, pozniej zaczela mnie bolec ujscie cewki moczowej, dzis jest juz 3 dzien przyjmuje urosept 1 tabletka pomaga na pol dnia wieczorem tez...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się