usb

(3 wyniki)
  • Witam, Mój komputer strasznie zwolnił, bardzo dłuuuuuuuuugo wszystko otwiera - nie wiem gdzie tkwi problem. Dodatkowo non stop wyskakiwał mi komunikat, że jakieś urządzenie usb nie działa poprawnie i nie dało sie tego zamknąć - dopiero po kilkakrotnym restarcie kompurtera zniknęło. Skaner Kaspersky on-line nie wykrył żadnych wirusów. Prosze jeszcze o rade jak usunąć Macafee kiedy otwieram -dodaj/usuń programy- to wyświetla, że brakuje jakiegoś składnika. Logfile of HijackThis v...
  • komp sie muli i liczna ilos komunikatów zaraz po uruchomieniu komputera, ze czegos tam brakuje. Pr\egladarka zanim sie otwozy to trzeba potwierdzic kilka komunikatów zezwalajacych na otwarcie. tu jest link do logo z dr,curelt, otl, otl (przed); wklej.org/id/255825/ otl (po); wklej.org/id/255824/ dr.curelt; wklej.org/id/255827/
  • Przeczytalem dokladnie instrukcje... Otoz jest to stona, ktora otwiera sie nieproszona podszywajac sie pod strone google. Kaspersky to przepuszcza, malware nic nie wykryl... Prosze o pomoc. Log z OTL: www.wklej.org/id/291007/
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się