usg brzucha

(6 wyników)
  • Zapisałam sie na usg jamy brzusznej i dostałam całą listę jak przygotowac sie do badania i co ze sobą przynieść. Na liście są m.in. 2 ręczniki. To znaczy, że oni nie mają papierowych ręczników? A moze chodzi im o zwykłe? Nie bardzo kumam :/
  • Zrobiłam sobie badania i wykazało mi wysokie OB - 50. Jaka może być przyczyna i co dalej robić ? Ogólnie czuję się dobrze, a badania robiłam, ponieważ miałam w nocy dziwny atak bólu brzucha, bez żadnej właściwie przyczyny.
  • ciągle chce mi się wymiotować, ale jakoś nie mogę- wykluczam ciążę (choć nigdy nic nie wiadomo)a może to ciąża?? Moja koleżanka miała okres do 3 m-ca ciązy i nie wiedziała z jest w ciaży. okres mam regularnie, ostatnio miałam 29 grudnia. co mi może być?? aa zapomniałam dodać ze ostatnio 2tyg temu robiłam usg brzucha gdybym była w ciąży to by chyba wykazało?? a robiłam je z powodu silnego bólu prawej nerki i jajnika prawdopodobie była to kamica, ale właśnie usg nic nie wykazało i badania k...
  • dosc czesto odczuwam bole na dole plecow ,w srodkowym punkcie,bylam u ginekologa nic nie wykryl,zrobil usg wszystko ok bylo,moze to nerki ?czy zwykle badanie moczu wykaze jak by bylo cos z nerkami ?
  • Emi(7)

Mam takie pytanie może trochę głupie ale jak wygląda USG narządu rodnego? dziękuję za odpowiedź.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się