Dodaj do ulubionych

mam mdłości=(

17.01.07, 20:40
ciągle chce mi się wymiotować, ale jakoś nie mogę- wykluczam ciążę (choć nigdy nic nie wiadomo)a może to ciąża?? Moja koleżanka miała okres do 3 m-ca ciązy i nie wiedziała z jest w ciaży.
okres mam regularnie, ostatnio miałam 29 grudnia.
co mi może być??
aa zapomniałam dodać ze ostatnio 2tyg temu robiłam usg brzucha gdybym była w ciąży to by chyba wykazało??
a robiłam je z powodu silnego bólu prawej nerki i jajnika prawdopodobie była to kamica, ale właśnie usg nic nie wykazało i badania krwi i moczu również wyszły bardzo dobrze!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: mam mdłości=( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:37
      to ciaze wykluczasz czy nie?
      na USG ciaza nie miala prawa byc widoczna. Bo po pierwsze bylo za wczesnie, a
      p0o to bylo usg brzucha, a na tym etapie ciaza nie jest widoczna nawet na USG
      dopochwowym.

ja miala problemy zoladkowe (wlasnie w postacie "checi wymiotow, ale bez
      wymiotow") z powodu nerwow.
    • maialina1 Re: mam mdłości=( 17.01.07, 21:52
      Ja jak bylam nastolatką to przez kilka lat pod rząd bardzo często chcialo mi
      sie wymiotowac ale prawie nigdy nie wymiotowalam.
      Myślę że to bylo typowo psychiczne, bo myslalam o tym ze chce mi sie wymiotowac
      ( w szczegolnosci wieczorami) i faktycznie od tego myslenia mi sie zachciewalo.
      Czasem wymiotowalam.

Dobrze sie odzywialam, nie mialam zadnych chorob.

PS. Raz tez sie zdarzylo ze podejrzealam u siebie ciążę i po tym jak sie
      okazalo ze miesiaczka nie przyszla w oczekiwanym terminie, zaczelam rankami
      autentycznie wymiotowac.
      2 testy pokazaly mi wynik negatywny, ale ja bylam przekonana ze testy klamia i
      ze w ciazy na pewno jestem.
      Okres przyeszedl po 50-paru dniach.
      indifferent
      • Gość: schiza Re: mam mdłości=( IP: *.e-wro.net.pl 17.01.07, 21:57
        ja też mam schizy ciążowe i cie rozumiem, zrób test -lepiej się poczujesz! a
        mdłości możesz mieć tak po prostu lub ze stresu, ja jak mam okres stresowy w
        pracy to mi niedobrze a potem to mija wraz ze stresem!
        • Gość: Marta Re: mam mdłości=( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:11
          na ewentualny test jest duzo za wczesnie - ona pisze, ze okres byl 29.12.
          Zreszta na ewentualne ciazowe objawy w postaci wymiotow tez jest za wczesnie -
          one pojawiaja sie kilka tygodni pozniej.
          Moze lepiej przejdz sie do gastrologa albo do internisty i tam poszukaj powodow
          swojego samopoczucia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka