uwr

(3 wyniki)
  • stoję teraz przed wyborem - prawo na uwr czy stosunki międzynarodowe uj? sm wydają się ciekawsze, obejmują politologię, socjologię i historię, ale nie dają żadnych konkretnych perspektyw zawodowych (a nie chciałbym być pracownikiem dyplomacji, czyli administracji zagranicznej, związanej literą polityki rządu - np. tak niemądrego, jak nasz obecny, Panie odpuść!)... poza tym przed sm wstrzymuje mnie także to, że b. słabo znam angielski, w szkole nigdy nie miałem dobrego poziomu ...
  • może głupie pytanie ale kompletnie w temacie studiowania na uwr nie jestem zorientowana. chodzi mi o to kiedy i skąd bierze się plan zajęć dla swojego kierunku. zaczynam pierwszy rok w październiku. z góry dzięki za odpowiedź
  • Grrrrrooooaaarrrrr... cholera bierze mnie na te wyniki dopuszczonych do II etapu rekrutacji na psychologię we wrocku czy ja naprawdę mogę wejść na tę stronę kandydat.uni.wroc.pl tylko z domu? bo gdziekolwiek indziej bym tego nie próbowała zrobić, zawsze mi wyskakuje, że błąd i, że będę ścigana! No kurna super, czemu nie, ale jak ja mam się teraz dowiedzieć czy mam jechać do wrocka (jestem w wawie, mieszkam w szczecinie), jaki bilet kupić i w ogóle wszystko! Kurna, egzamin 15, a j...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się