Forum Praca Praca za granicą Au Pair
ZMIEŃ
      w holandii

w holandii

(4 wyniki)
    • Czy jest ktos w Holandii i mialby ochote sie spotkac i pogadac ... zarowno o problemach w pracy jak i luzniejszych sprawach :) Ja wybieram sie tam za dwa tygodnie wiec bardzo chetnie nawiaze nowe znajomosci ... jeszcze nie wiem gdzie dokladnie bede ale niedaleko Rotterdamu
    • Witam szukam pracy jako aupair, najlepiej w Holandii, jestem juz tutaj ale zle trafilam, moze ktos wyjezdza i szuka osoby na swoje miejsce? prosze o kontakt na maila ahaneczka@gazeta.pl
    • Dziewczyny szukam kogoś na swoje miejsce. Rodzina samotny tata i dwoje dzieci 4 i 11 lat. Ja muszę odejść ze względów rodzinnych. Szczerze jest trochę pracy, gotowanie, do większego sprzątania ktoś ma być. Dzieci są prawie cały dzień w szkole, dodatkowym atutem jest możliwość korzystania za darmo z fitness clubu, kurs holenderskiego i naprawdę niezłe kieszonkowe Rodzina woli kogoś starszego - około 25 i więcej. Zaineteresowane zapraszam na prv.
    • tylko forma zenska? czyzbym byl jedynym facetem, ktory operuje?:) pozdrowienia z holandii. tb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się