w holandii

(22 wyniki)
  • Holenderska firma Orange Jobs B.V. specjalizuje się w sektorze metalowym i budowlanym, dlatego posiadamy szeroką gamę ofert pracy dla; - spawaczy, - operatorów CNC, - ślusarzy, - monterów, - spawaczy, - malarzy konstrukcji, lakierników, - budowlańców o różnych specjalnościach ---------i nie tylko... Oferujemy pracę dla tych z certyfikatami jak i bez certyfikatów. Co tydzień mamy nowe miejsca pracy dla nowozatrudnionych pracowników. Więcej informacji na stronie: www.or...
  • Witam wszystkich, szukam pracy w Holandii, w branży informatycznej a także w innych, np. produkcyjnej czy spożywczej. Posiadam podstawową znajomość języka angielskiego. Wszystkim, którzy pomogliby mi w znalezieniu pracy, byłby bardzo wdzięczny. Mój mail konrad.gardno@onet.eu. Pozdrawiam.
  • Witam wszystkich którzy zostali oszukani przez pośredników oferujących pracę w holandii. Pracowałem w holandii przez okres 1 miesiąca, zrezygnowałem ponieważ posrednik u którego byłem zatrudniony nie wypłacił mi pieniędz, a niektórym osobą nie przelewał wszystkich pieniędzy na konta - także ostrzegam szczególnie przed firmą LEVEL ONE z opola.Jezeli chcecie otrzymać więcej informacji piszcie gajowy80@gazeta.pl pozdrawiam
  • Witam, Piszę właściwie w imieniu swojego znajomego i poniekąd również moim. Zamierzałem wyjechać do pracy do Holandii wspólnie z moim znajomym, którego znam wiele lat i wiem, że mogę mu zaufać i vice versa. Niestety pojawił się problem. W każdej z odwiedzanej przez nas agencji pracy jest ograniczenie wiekowe do 40, maks. 45 lat, ja się jeszcze w tej granicy mieszczę mój znajomy już niestety nie. Chcieliśmy sie podjąć jakiejś nieskomplikowanej roboty w ogrodnictwie, przy pakowaniu, itp. tak a...
  • Witam Bardzo proszę o odpowiedz czy w Holandii jest mozliwosc kupna miesięcznego biletu autobusowego na dojazdy do pracy? Ile moze przecietnie kosztowac?
  • Szukam pracy jako spawacz tig lub mig w holandii.Posiadam również uprawnienia na wózki widłowe. spawam ponad pół roku czasu nierdzewki stoły , rury etc z nierdzewek. tel. 507371853
  • Witam, szukam osoby chetnej na wyjazd do pracy w Holandii przez Polskie biuro pracy w tamtym roku juz pracowalem w NL. Bardzo prosze o kontakt najlepiej jesli bedziesz z Katowic i okolic prosze zostaw jakis namiar na siebie cokolwiek: e-mail,gg itp. lub napisz na moj email: polandteam@gazeta.pl najszybciej jak tylko bede mogl skontaktuje sie z Toba dziekuje i pozdrawiam
  • Mam pytanie. Czy ktoś zna moze tę agencję??? Posredniczą w wyjazdach do Holandii. Warunki wydają się być OK, ale nigdy nie wiadomo...Jesli wiecie coś na temat tej agencji, proszę piszcie!
  • Witam, mam firme w Holandii i szukam 2-3 osob do pracy fizycznej, 4-8godzin dziennie, prawo jazdy kat. B mile widziane, jezyk obcy najchetniej angielski (holenderski rzecz jasna tez lecz niekonieczny). Wynagrodzenie i godziny pracy do uzgodnienia, zaleznie od checi i mozliwosci osoby chetnej do pracy. Niestety, nie ma mozliwosci zakwaterowania. Praca w Utrechcie/Eindhoven, mozliwe dojazdy. Wiecej informacji: dmd-online@gazeta.pl. Maja P.S. Dla scislosci dodam: NIE JESTEM POSRE...
  • Witam forumowiczow, mam pytanie: czy ktos jest w stanie oszacowac jakie sa miesieczne koszty utrzymania w Holandii (szczegolnie w Amsterdamie)? Interesuje mnie suma dla osoby pracujacej, bez kosztow wynajmu mieszkania. Z dotychczasowych poszukiwan w internecie wynika ze jest to okolo 500 Euro. Czy ktos jest w stanie to potwierdzic/zweryfikowac? Chodzi o koszty jedzenia, transportu,... itp. Z gory dzieki za wszelkie informacje.
  • Skorzystanie z mojej pomocy gwarantuje: Szybki zwrot podatku, średni czas oczekiwania to 4 miesiące. Rozliczenie przed 31 marca daje możliwość zwrotu najpóźniej do 1 lipca (dotyczy tylko bieżącego roku podatkowego), za lata poprzednie otrzymają Państwo należne ustawowe odsetki za zwłokę z Belastingdienst. Za datę dostarczenia rozliczenia do Belastingdienst, uważa się moment akceptacji podpisu elektronicznego. W przypadku rozliczenia korespondencyjengo prosimy o przesłanie ...
  • Szukam chętnych osób na wyjazd wakacyjny do Holandii. Nie mam mieszkania ani pracy, to wszystko planuje zorganizować. Chciałbym wyjechać zaraz na początku lipca.Wszystko można dogadać tylko mało czasu zostało dlatego pisz czym prędzej.Mam na imię Michał i mam 21lat, Kraków.
  • Szukam opinii na temat tej agencji z Wrocławia. czy są uczciwi? Moze ktos wie cokolwiek na ich temat?
  • Minister Spraw Socjalnych Holandii powiedział,że zostanie otwarty rynek pracy dla Polaków od 1 maja tego roku./inf była w Onecie/Ale szperając w necie,nigdzie nie znalazłam potwierdzenia.Znajoma z Holandii,nie wierzy w prawdziwość tej informacji.Więc,może ktoś coś wie z forumowiczów na ten temat? :D Z góry dziękuję za odpowiedź :)
  • hej chcialem sie zorientowac czy moglbymlegalnie podjac prace w holandii mieszkam teraz ponad rok w wielkiej brytani pracuje legalnie tu ale chcem z tad wyjechac(niepodoba mi sie ten kraj)i myslalem o holandii i czy z jezykiem ang.i niemieckim dam sobie rade z dogadaniem sie z ludzmi?? pozdrawiam michal
  • Witam Jeżeli byś wyjeżdzał, lub już wyjeżdżałeś, to z jakiego Biura Pracy lepiej korzystać. 1 Czy tego pośrednika w Polsce? 2 czy może lepiej bezpośrednio z Holenderskiego Biura Pracy?
  • Czy ktoś za ich pośrednictwem wyjechał do pracy w Holandii ? Bardzo proszę o opinie. Z góry dziękuję.
  • Wyjechalismy do pracy w Holandii przez pania Grazyne z Gliwic, wszystko bylo ok do czasu gdy po tygodniu pracy okazao sie ze praca sie dla nas skonczyla. Obecnie od dwoch tygodni jestemy bezrobotni, siedzimy w domu i wysluchujemy codziennie innych wersji zamydlajacych man oczy. Ponadto niemamy numerow sofi, i prawdopodobnie pozwolen na prace. Niechcemy wracac do Polski, mieszkamy w Andijk jezeli ktos ma mozliwosc pomocy BARDZO PROSZE. Jest nas 6 osob. Z gory dziekuje. nr kontaktow...
  • Pośrednicy pracy w holandii na których należy uważać : LEVEL 1 FLEX - WORKS EUROSTEPS METAAL FLEX Nie wywiązują sie z zobowiązań finansowych, praca b.ciężka,warunki mieszkaniowe zazwyczaj marne,nie wypłacają kasy na czas i zawsze czegoś brakuje, a co do czego dojdzie wszystko mają w d...e. Pozdrawiam
  • Czy do załatwienia pracy w Holandii potrzebny jest paszport czy wystarczy tylko dowód osobisty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się