wodniak

(3 wyniki)
  • Witam! Moja siostra stara sie o dziecko poprzez in vitro. Nie udaje się. Teraz lekarz stwierdził wodniaka jajowodu. Musi go usunąć. Nie jesteśmy z Warszawy, ale operację moja siostra chce mieć w Warszawie. Proszę podpowidzcie gdzie najlepiej zajmą sie w szpitalu moja siostrą. Pozdrawiam!
  • miałam robione usg i ginekolog nie był w 100 % pewien czy to torbiel czy wodniak jajowodu poniewaz jest jeszcze zbyt niewielkie by to stwierdzic.Czy któras z Was miała wodniaka jajowodu? lekarz nie kazał mi się zamartwiac,umówiona jestem na wizytę kontrolna ,ale jesli wiecie cos więcej na ten temat,miałyscie taki problem,podzielcie się ze mna uwagami.
  • torbiel(19)

mam powiększony prawy jajnik - 23-42mm i torbiel na nim, lekarz zaleził tabletki antykoncepcyjne (odstawiłam 3 miesiące temu i nie chciałam juz do nich wracać) tyle tylko, że mam pytanie, jesli tabletki wylecza mój torbiel to jeśli on znów powróci znowu je bede musiała stosować ? nie chce stosować tabletek :/ a poza tym zaczynam je dopiero za jakies 3 tygodnie (za tyle dostane okres) a ból jest nie do wytrzymania, w dole brzucha i w plecach, przecież nie bedę stosować przeciwbólówek...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się