wybielanie

(12 wyniki)
  • chce sie zorientowac w kilku sprawach:-) Mieszkam w USA i wlasnie wczoraj wrocilam od dentysty. Troche mnie przerazila ta wizyta. Musze usunac zeba 6 na gorze, w tym miejscu bedzie pewnie most trzymajacy sie na dwoch koronkach zalozonych na zeby leczone kanalowo. Najbardziej zainteresowana bylabym implantem, ale koszt jednego to blisko 4 tys $. Ubezpieczenie nie pokrywa implantow Koszt koronki 230 $/ szt po duzej doplacie ubezpieczenia, koszt mostu 672$ tez z ubezpieczeniem Nie...
  • Mam martwą jedynkę, która zaczyna trochę ciemnieć. Czy jest szansa żeby ja jakoś wybielić bez nakładania koronki i tp.
  • Hej! Zastanawiam sie nad wybieleniem zebow. Jednak mam pewne obawy, poniewaz uslyszalam, ze wybielanie bardzo niszczy szkliwo i ,ze jak juz raz sie wybieli zeby, to nalezy to powtarzac co roku, bo efekt nie jest za dlugi. Czy ktoras z Was wybielila zeby? Jakie sa Wasze spostrzezenia? Ja planuje wybielic je metoda nakladkowa (żel).
  • nie podoba mi sie kolor moich zebow, sa lekko zolte ale taka mam po prostu kosc,nie sa to przebarwienia bo nie pale i kawy tez nie pije. pytalam sie dentystki o wybielanie, mowila mi o tym ze sie dostaje cos do smarowania, podobno pomaga ale potem zeby sa wrazliwe na np zimno i cieplo. no i jest to dosc drogie. czy ktos z was wybielal zeby, jesli tak to jakim sposobem i ile kosztowalo?
  • Witam mam pytanie czy mając licówki mogę wybielić sobie zęby? Chciałabym poprawic sobie biel zębów tylko, że nie wiem jak zachowają się licówki, czy je tez da się jakoś wybielić?
  • MAM MARTWA JEDYNKE, KTORA ROBI SIE SINA, CO Z TYM FANTEM ZROBIC? raz juz maialm ja wybielana ale wrocila do stanu poprzendiego, moze wiec korony> podobno sa drogie ale skuteczne? co sadzicie?
  • czy wiecie moze ile osztuje wybielanie zebów?
  • Dziewczyny, czy miałyście robione wybielanie zębów? Zastanawiam sie nad takim zabiegiem ale mam kilka pytań: 1. czy jest to bezpieczne? 2. jaką metodę wybrać (oczywiście mówię o wizycie u dentysty) 3. czy kolor, który wróci za jakiś czas nie bedzie gorszy od tego co mam obecnie? 4. czy jest możliwość że będą się potem robiły jakieś przebarwienia? Proszę o wasze opienie. Polecano mi naświtlanie lampą. Kosztuje ten zabieg chyba ok 600zł.Ale jeśli macie coś godnego polecenia to c...
  • Cześć. A ja lubię dentystów i lubię chodzić na wizyty, bo lubię dbać o swoje zęby. Są wybielone, zaleczone. Jestem w trakcie wymiany starych wypełnień. Używam nici dentystycznych, płynów, elektrycznej szczotki i pasty blend-a- med. Co jakiś czas powtarzam wybielanie nakładkowe. Odpowiem na różne pytania na temat wybielania. Polecam ten zabieg, po poprawia on humor. :)
  • Witam Dziewczyny chcialabym sobie wybielić zęby u stomatologa profesjonalnymi metodami tylko nie wiem jaki to ma wplyw na stan moich zebow czy uszkadza sie szkliwo czy zeby staja sie slabsze czy efekt jest faktycznie zauwazalny poradzcie cos - chodzi mi glownie o opinie mam ktore takie cos maja za soba jakie odczycia i jak dlugo utrzymuje sie efekt Z gory dziekuje, pozdrawiam
  • jaka paste do zebow uwazacie za najlepsza? chodzi mi o firme/rodzaj. znacie moze jakies wybielajace takie takie co nie podrazniaja ?
  • dziewczyny, przez długi czas piłam kawę i moje zęby bardzo zżółkły. myję je regularnie oczywście(tzn. 2*dziennie). obecnie używam pasty Pearl Drop, ale niestety nie pomaga. znacie jakieś skuteczne, ale niedrogie sposoby na wybielenie ząbków?prosze o pomoc.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się