IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 11:29
Słyszał ktoś o tej firmie ? Podobno mają rózne usługi : fotografia , systemy zabezpieczeń i wlasnie się zastanawiam czy sie nie zgłosić do nich boo siostra niedługo bierze ślub a ja mam problem z alarmem. Jak oni podchodzą do pracy ? czy znają sie na rzeczy? prosze wypowiedzcie się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Truskawka23 Re: Fotmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 08:25
      Jesli chodzi o ich podejście do pracy to nie musisz sie martwić, bo wszystko robią dokładnie i sie angażują. U mnie naprawiali monitoring i jest wszystko ok,a słyszałam ze tez jest świetnym fotografem,myśle ze bedziesz zadowolona :)
      • Gość: Irenka11 Re: Fotmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 10:55
        Popieram w 100 % "Truskawkę23". Pozdrawiam.
      • Gość: Kinia Re: Fotmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 12:41
        O to dobrze ze mówisz ;) W kazdym mon razie musze powiedzieć o tym mojej siostrze bo własnie szuka kogoś takiego ;)
        • Gość: Spinka Re: Fotmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 11:51
          Korzystałam z usług już trzykrotnie i muszę przyznać, że jeszcze mnie nie zawiedli. Raczej nie znam w okolicy firmy, która moim zdaniem spisywałaby się lepiej, a dość często miała okazję się przekonać - taki zawód. Znam też osobiście inną zadowoloną klientkę.
          • Gość: 99i9 Re: Fotmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 13:22
            A możesz podać ich stronkę ?
            • Gość: Spinka Re: Fotmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 10:50
              Proszę -> www.fotmar.com.pl
    • Gość: kenia Re: Fotmar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 14:39
      Jesli chodzi o fotografie slubna, w porzadku. Nie oczekuja zbyt wiele za swoje uslugi a powiem ze zdjecia sa nawet dobre jakosciowo. Najwazniejsze ze uczciwie podchodza do klienta i z zaangazowaniem wywiazuja sie ze zobowiazan. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka