Dodaj do ulubionych

Potrzebny logopeda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 13:37
Witam kochani, możecie mi pomóc ? Mój synek ma 5 lat i nie mówi tak jak powinien, ma rózne problemy, nie słyszę w ogóle u niego r,sz,cz itp. Znacie jakąś miłą osobę która się tym zajmuje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: krystyna Re: Potrzebny logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 15:19
      Ja znam panią Izabelę i myśle ze byłabyś z niej zadowolona, tak samo jak ja ;) Moja córeczka po wizytach mówi całkiem inaczej, to bardzo miła i przyjazna kobieta ;) Tu wrzucam jej stronkę www.twoj-logopeda.com :) Pozdrawiam ;)
      • Gość: gość portalu Re: Potrzebny logopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 15:24
        Chciałabym podziękować za kontakt ze swojej strony przeglądałam forum i szukałam właśnie takiego specjalisty.
        • robcio5678 Re: Potrzebny logopeda 07.06.13, 14:34
          Martwiliśmy się z żoną o rozwój naszego dziecka. Dlatego poradziliśmy się tej Pani. Ćwiczenia i zabawy przynoszą efekty nasz syn mówi coraz więcej i to jest bardzo miłe
          • tadeusz.n1982 Re: Potrzebny logopeda 06.08.13, 15:20
            Ja sam niestety mam problemy ze słuchem od wielu lat, mimo to poradziłem sobie. Niestety mojego syna również dopadł niedosłuch, już od małego. Najważniejsze jednak, że zmierza w dobrym kierunku. I ze swojej strony kieruję słowa uznania dla Pani Izy za poświęcany czas oraz wkładane serce w rozwój mojego dziecka.
            • karcia0311 Re: Potrzebny logopeda 26.08.13, 11:16
              Gdzie znajdę Panią logopedę? Na jakiej ulicy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka