IP: *.cable.ubr09.edin.blueyonder.co.uk 23.02.08, 21:29
To zobaczymy o co tu chodzi... Obym tylko nie zbankrutowal od razu po 1
kwartale smile
Obserwuj wątek
    • Gość: hotbit Re: 8719 IP: *.cable.ubr09.edin.blueyonder.co.uk 23.02.08, 21:43
      Kwartal 0 -
      • Gość: hotbit Re: 8719 IP: *.cable.ubr09.edin.blueyonder.co.uk 23.02.08, 23:27
        i wszystko sie zgadza, poczatkowa liczba monterow jest 50, a okresla sie zmiane
        tej liczby smile
    • Gość: hotbit Re: 8719 IP: *.cable.ubr09.edin.blueyonder.co.uk 24.02.08, 23:46
      A wiec strategia wiekszosci na poczatek wyglada tak: nie robic nic i czekac na
      ruch przeciwnika; po 1 Q wyglada na najlepsza, bo te akcje na ogol maja
      najwyzsza cene; ale w ten sposob bez ryzykantow nie byloby gry!!! smile
      Moj wynik brutto - minus 184 tys, co jest wynikiem powyzej moich oczekiwan!
      (choc najgorszym w grupie !!)
      Wyglada, ze gra cieszy sie spora popularnoscia, a jednak na forum pozostaje
      prowadzic... monolog! Jakkolwiek, lepszy 1 inteligentny rozmowca niz stado
      baranow!! lol!!
      • Gość: pajak Re: 8719 IP: 195.117.173.* 25.02.08, 22:23
        wyciagnij wnoiski hobit! ja gram ale na razie dwoch gamoni
        zbankrutowalo reszta czeka a ja podejmoje ryzyko! jest fajnie
        • Gość: hotbit Re: 8719 IP: *.cable.ubr09.edin.blueyonder.co.uk 26.02.08, 00:23
          Po 2 Q

Zgodnie z planem kolejna strata, choc mniejsza od poprzedniej. Jako ze gra dla
          poczatkujacych konczy sie po 5 Q, to wyglada na to, ze... dzialanie przynosi
          straty nie do odrobienia; 4 z 8 graczy nie robi zupelnie nic i... maja najwyzsze
          ceny akcji - ex equo.
          • Gość: pajak Re: 8719 IP: *.fraba.com 26.02.08, 08:48
            2Q mam najlepszy wynik. 3 gra bez ruchu ich ceny akcji spadaja. Mam jednego
            ryzykanta ktory pojechal z cenami produktow i traci rynek smile, choc ma ogromny
            potencjal podejrzewam jak czegos szybko nie zrobi to moze byc jego ostatni Q. Ja
            systematycznie podnosze produkcje i staram sie podniesc jakosc, jako ze podaz
            wzrosla moge tez troszeczke podniesc ceny i inwestowac w wizerunek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka