Dodaj do ulubionych

Masz dość NFZ??

05.06.12, 22:46
Jeżeli masz już dosyć zatrważających zaniedbań i nieprawidłowości w służbie zdrowia? To sprawdź dla własnego dobra, jak ogromną rolę w ratowaniu Twojego życia i zdrowia może mieć SWOBODNY I SZYBKI dostęp do PROFESJONALNEJ I SKUTECZNEJ procedury leczenia CHORY >>> ZDROWY. Obejmującej kompleksową opiekę medyczną przez cały cykl leczenia. Od podstawowych konsultacji lekarskich do zabiegów chirurgii jednego dnia czy rehabilitację. Wszystko to z dostępem przez telefon, w 1000 najlepszych placówkach medycznych w całym kraju. Poznaj szczegóły. Kamil Gardzyń

e-mail: kamil_gardzyn@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek A co to jest NFZ ??? Dajcie sobie spokuj z tym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.12, 13:39
      Przykro mi ale ja nie wiem co to jest NFZ. Pewnego pieknego dnia znalazlem sposob na to zeby wziasc rozwod z NFZ-tem.Mam najwspanialsza opieke lekarska pod sloncem.Polecam goraco wszystkim krorzy maja problem z dostaniem sie do lekarza specjalisty czy na badania.Zreszta co bede opowiadal sami sie przekonajcie POLECAM www.oferta.omsignum.pl/marekadamowski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka