Gość: cotton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:12 Mam zamiar usunac sobie pieprzyki. Jakie miejsce polecacie, a jakie odradzacie? Czy metoda laserowa jest odpowiednia? Czekam na porady, z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewcia79 Re: usuwanie pieprzyków 19.04.06, 14:24 Ja robiłam prywatnie u Nagaya, na Kasprzaka jakiś rok temu. Za jednym zamachem usunął mi 10 szt., zapłaciłam 500 zł. Miła obsługa, szybko i nie bolało. Znamiona były usuwane poprzez wycinanie lub ścinanie, nie laserowo. Odpowiedz Link Zgłoś
emi7803 Re: usuwanie pieprzyków 09.05.06, 07:53 ja usuwałam w szpitalu na golęcinie ze skierowaniem od dermatologa i w przychodni stoczniowej ze skierowniem od zwykłego lekarza. miałam wycinane i nie było bolesne. wszystko się ładnie zagoiło i jest ok. bezstresowo i fachowo. jest jeszcze przychodnia nazywa się LANCET (tel. 091 432 80 50) i mieści się w pogotowiu na rogu królowej korony a woj. polskiego tam też wystarczy mieć skierowanie od zwykłego lekarza. usuwają po jednym jeśli jest duży, jeśli kilka małych to od razu wszystkie. nie ma co płcić bo wszędzie robią to samo.jeśli jest duży wycinają jeśli mały usuwają laserem bądź wypalają, ze znieczuleniem, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś