Gość: Malaga E wyposażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 09:29 forum.gazeta.pl/forum/f,270,Wyposazenie_wnetrz.html 1x założenie wątku, pojawi się on po akceptacji przez moderatora Witam Wszystkich :) Chciałam się z Wami podzielić super miejscem, gdzie ostatnio kupowałam wiele produktów do domu. Wybudowałam zupełnie nowy dom, a więc wnętrze chciałam by było równie nowe jak i innowacyjne. Znalazłam sklep, który zadowolił mnie w 100%. E- wyposazenie Anna Urbanowicz, to jedyny taki sklep internetowy oferujący na przykład umywalki o wyjątkowym wzornictwie, czy też parapety wykonane w odpowiednim stylu na życzenie klienta. Ceny bardzo dobre, no i co najważniejsze zakupy można zrobić online. Oto ich strona internetowa : www.e-wyposazenia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fabian1986 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 02.11.13, 22:53 Ciekawe lampy można znaleźć w internetowym sklepie Norla Design. W ubiegłym tygodniu odwiedziłem Łódź Design Festiwal i kupiłem ich jedną lampę. Mnie się podoba. Adres stronki norladesign.com/pl/design/ Odpowiedz Link Zgłoś
einikki Dekoracja Domu 28.11.13, 18:00 Zapraszam na stronę Dekoracja Domu, sklep oferuje ogromną ilość niepowtarzalnych produktów, zarówno do wnętrz klasycznych, jak i nowoczesnego designu. W ofercie znajdują się elementy dekoracyjne domu, ale także dekoracja ogrodu. dekoracjadomu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sanam Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 09.01.14, 15:07 Proponuję internetowy sklep z tapetami ściennymi największych projektantów z całego świata takich jak Ralph Lauren, Nina Campbell, Christian Lacroix i wielu innych www.bellaarte.pl Odpowiedz Link Zgłoś
casamoovie Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 12.01.14, 14:48 www.luxuryproducts.pl Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
readmylipss Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 21.01.14, 14:17 www.magicandstyle.com :) zrobią każdy wymiar i każdy wzór -panele szklane do kuchni i łazienki z drukiem UV -drukowanie na drewnie -obrazy canvas -obrazy popboard -naklejki na lodówki itd -naklejki wielokrotnego użytku(DOT)na ściany -wyklejanie szkła -wyklejanie szaf -fototapety różnego rodzaju -poduszki Odpowiedz Link Zgłoś
abihsba decodruk 07.02.14, 10:16 Polecam sklep www.decordruk.pl/ mają duży wybór i przestępne ceny. Szybko otrzymałam zamówione rolety i firany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malena Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: 217.33.154.* 07.03.14, 10:16 yume-deco.pl Ciekawy pomysł na dekorację ścian - ciężkie, a'la kolonialne. Odpowiedz Link Zgłoś
rzew-ka www.rossi.pl 07.03.14, 23:35 Wszystkow w jednym miejscu, szeroki wybór dodatków do wyposażenia wnętrz:) Kilka dobrych rad na rynku, przyjazny mi od czasu urządzania mieszkanka :) A tak poza tym to zdarza mi się kupić w superwnetrze.pl, też sporo produktów, jednak w niektoeych mam wrażenie, ze są kopią oryginałów.. Odpowiedz Link Zgłoś
fashionholic Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 26.03.14, 17:50 Zapraszam : almadecasa.pl/ Ciekawy design. Odpowiedz Link Zgłoś
lilak69 Lilak - dekoracje do domu 29.03.14, 12:08 Polecam Lilaka, całe mnóstwo wyszukanych dodatków do domu. Sklep wygodny w nawigowaniu i przemiły dla oka. Dodatkowo, szukając inspiracji można przeglądnąć bądź pobrać katalogi firm min. Lenne Bjerre czy Clayre & Eef - moje ulubione :) www.lilak.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: best-line Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.14, 14:52 www.best-line.com.pl - kompleksowe wyposażenie sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 13:27 Sklep ze skandynawskimi artykułami wyposażenia wnętrz www.freshhome.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annab1107 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 14.04.14, 23:43 Polecam: galerievenis.com.pl/salony . Mają też sklep internetowy: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
luki_b2 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 14.05.14, 22:05 Ja mogę polecić sklep z obrazami. Szybka wysyłka i obraz dobrze zabezpieczony do transportu. Wybór duży. www.modneobrazy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosna Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.nplay.net.pl 15.05.14, 14:38 To ja polecam sklep http://www.forte.com.pl/pl. Można tak znaleźć meble do każdego wnętrza w przystępnej cenie a ponadto modne dodatki do nowoczesnych wnętrz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukowska Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.internetia.net.pl 23.05.14, 20:28 Dobre wyposażenie do kuchni i łazienki znajdziecie w sklepie internetowym Armadeo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata1236 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.aonet.pl 03.06.14, 11:40 Duży wybór wyposażenia kuchni i nie tylko ma sklep www.aga-dom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tendina_pl Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 06.06.14, 08:22 Witam. Zachęcam do obejrzenia strony z firanami i zasłonami tendina.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2589 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 14.07.14, 13:48 Warto zajrzeć na: pl.dawanda.com Odpowiedz Link Zgłoś
erykstaniec Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 15.07.14, 11:14 Polecam fajny sklep z gadżetami FamFam. Towar wysyłają natychmiast także często bywa że jak coś zamówisz to następnego dnia kurier zapuka do twych drzwi. Do tego darmowa wysyłka kurierem pocztowym. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
janek813 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 14.08.14, 14:27 No to ja polecę jeszcze sklep i-budowlany.pl Mają wszystkie artykuły do wykończenia łazienki (płytki, brodziki, wanny, kafle, mozaiki), bardzo duży wybór kafli i mozaiek do kuchni, paneli podłogowych, no i designerskich mebli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikikiki9999 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 17.08.14, 22:22 Witam Zapraszam do odwiedzeni naszej strony internetowej aliexpress.e-import.pl/ , gdzie znajdziecie sporo fajnych rzeczy do domu i nie tylko. Są tu lciekawe lampki, meble, i inne gadżety. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fabian1986 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 01.02.15, 15:47 Polecam nowy sklep z designerskimi lampami od Norla Design. Lampy o ciekawych, oryginalnych kształtach, lampy z forniru i kolorowe kable w tekstylnym oplocie. Jeżeli szukacie oryginalnego oświetlenia do swojego mieszkania to warto odwiedzić norla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romanetka.pl Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.15, 10:12 Polecam nowy sklep romanetka.pl duży wybór firanek i zasłon w atrakcyjnych cenach! Odpowiedz Link Zgłoś
kakaduart Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 29.09.15, 18:04 Polecam nowy sklep z poduszkami. Są piękne. www.poduszki.simplesite.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka1985 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.12.15, 10:43 Polecam poduszki na kanapę ze strony poduszki.simplesite.com oraz dodatki z www.decoria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_1980 Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w 29.01.16, 17:26 Zazwyczaj gdy chcę kupić jakieś bibeloty do ozdoby to korzystam po prostu z allegro ;) Wiem, że to bardzo wygodne i leniwe wyjście, ale najwięcej potrzebnych i ciekawych rzeczy znajduję włąśnie tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apor Re: Sklepy internetowe warte uwagi- wyposażenie w IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.16, 01:59 Bardzo solidny i z wielkim wyborem sklep z wyposażeniem sypialni welovebeds.pl Dużo polskich producentów Odpowiedz Link Zgłoś