marcin_robert Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 12.03.04, 09:46 Uwielbiam piątki Jutro posłucham sobie walenia młotami, symfonii na wiertarki i kilof A guzik z pętelką - idę na długi spacer szukać wiosny. Odpowiedz Link
zzdorka Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 17.03.04, 10:02 Nie lubie piatku bo w weekend pracuje najciezej. Za to lubie srode... A dzis wlasnie taki wspanialy dzien... Odpowiedz Link
zz_beatka Re: DZIŚ ZNÓW PIĄTECZEK!!!!:))))))) 19.03.04, 13:10 hurra wreszcie 1-y raz od długiego czasu idę do kina Odpowiedz Link
zz_beatka Re: DZIŚ ZNÓW PIĄTECZEK!!!!:))))))) 19.03.04, 16:29 to zależy na co będą bilety albo na 21 gram a jak nie będzie biletów to na: nigdy w życiu Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ ZNÓW PIĄTECZEK!!!!:))))))) 19.03.04, 16:33 ja to bym chętnie poszedł na straszny film 3 ale moja ladniejsza polowa nie lubi takiego humoru ((((( Odpowiedz Link
zz_beatka Re: DZIŚ ZNÓW PIĄTECZEK!!!!:))))))) 19.03.04, 16:34 wcale jej się nie dziwię ja też nie lubię ale mój stary tak Odpowiedz Link
zz_beatka Re: DZIŚ ZNÓW PIĄTECZEK!!!!:))))))) 26.03.04, 15:08 o tak ale pogoda iście barowa Odpowiedz Link
hajdi_pp Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 19.01.06, 20:33 Rany dalej ciągniecie ten piąteczek?? hehe Odpowiedz Link
zzdorka Re: jutro krótsza doba 29.03.04, 13:25 I z czego tu sie cieszyc? Zamiast 4 godzin spalam 3. I tylko dzieki znajomym o 2 w nocy dowiedzialam sie, ze musze jechac do pracy godzine wczesniej. Ale i tak bylo fajnie. Ach, ta wiosna... Odpowiedz Link
very_famous Re: jutro krótsza doba 29.03.04, 14:28 Znajomym?? - chyba znajomej Powinnaś mnie z imienia i nazwiska wymienić - bo gdybym Ci nie powiedziała to byś się spóźniła o caałą godzinę Odpowiedz Link
zz_beatka jutro piąteczek 01.04.04, 16:28 i rozpoczęcie międzynarodowej wystawy psów rasowych w Warszawie ul. Bokserska o godz 12 zakończenie imprezy niedziela ok 17 mozna kupić też dużo fajnych rzeczy całkiem niedrogo dla piesków i nietylko Odpowiedz Link
very_famous Re: jutro piąteczek 01.04.04, 23:25 zz_beatka - widziałam Fionę! Jest śliczna! Teraz muszę poznać Shreka no i "nowy nabytek" - podobno już jest ) PZDR Odpowiedz Link
skalny2 Re: DZISIAJ ZNOOFF PIĄTECZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.04, 09:46 I ja pozdrawiam, i zycze milego weekend'u. PS: A powinnien sie udac bo wesole miasteczko do nas przyjechalo Odpowiedz Link
zz_beatka w piąteczek :)) ...Brzechwa menedzerom... 30.04.04, 14:57 ...Brzechwa menedzerom... Biega, krzyczy pan Hilary Gdzie podzialy sie dolary Bowiem z racji stanowiska Musi dbac, by koncern zyskal A tymczasem forsy rzeka Gdzies na boki mu wycieka. Szuka zatem oszczednosci W Dystrybucji, w Ksiegowosci Budzet obciął już Ha-eR-om Normy zwieksza Presellerom Skraca produkcyjna linie Zweza sciany w magazynie Likwiduje Dzial Vendingu Tnie etaty w Marketingu Co sie da centralizuje Albo tez outsoursinguje Juz zamykac chce depoty Juz sprzedawac chce pól floty Nagle - spojrzal do lusterka Nie chce wierzyc, znowu zerka I juz wie, że zyski zzera Jego pensja menadzera ! Odpowiedz Link
zz_beatka Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 14.05.04, 15:18 zz_nowy napisał: > uffff!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 14.05.04, 16:49 no właśnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapomniałem... Odpowiedz Link
zz_beatka przypominam i dowcip na dziś 21.05.04, 11:05 zz_nowy napisał: > no właśnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > zapomniałem... Postępowi rodzice podczas wakacji zabrali małego synka na plażę nudystów. Mama leży na kocyku, tata poszedł "się przejść", junior tapla się w grajdołku. Po chwili przybiega do mamy i woła: - Mamo! Widziałem panie, które miały cycuszki o wiele większe od twoich! Mama na to: - Im większe, tym głupsze! Dziecko poszło się bawić dalej. Po chwili wraca i melduje: - Mamo! Widziałem panów, którzy mieli siusiaki o wiele większe niż tata! Mama stanowczo: - Im większe, tym głupsi! Dziecko wraca do wiaderka i foremek. Po paru minutach jednak przybiega z kolejnym raportem: - Mamo! Mamo! A tata to dopiero co rozmawiał z najgłupszą panią, jaką w życiu widziałem... I im dłużej rozmawiał, tym bardziej głupiał! Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 07.05.04, 17:25 iiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link
zz_nowy I O TO CHODZI W TYGODNIU!!!! :) MAMY WRESZCIE 28.05.04, 10:53 PIĄTECZEK!!!!!!! Odpowiedz Link
zzdorka weekend... 28.05.04, 21:56 I jutro rano do roboty, caly dzien, caly weekend. Buuuuaaaa. Jak fajnie... Ale podobno bede mogla poogladac sobie piekna pogode przez okno. Eh. Odpowiedz Link
zz_beatka Re: I O TO CHODZI W TYGODNIU!!!! :) MAMY WRESZCIE 18.06.04, 09:03 zz_nowy napisał: > PIĄTECZEK!!!!!!! uff jak fajnie gdyby jeszcze słoneczko świeciło to mogłabym wygrzać stłuczenia Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 09.06.04, 09:52 a tak w ogóle to mamy piąteczek w środeczek hehehehe )))))))))) Odpowiedz Link
aktywista13 Zapiątek 09.06.04, 11:50 W panstwowym zakladzie na Ukrainie nastal nowy dyrektor. Zwolal zebranie wszystkich pracowników: - Od teraz nastaje nowe porzadki. Sobota i niedziela sa wolne bo to weekend. W poniedzialek odpoczywamy po weekendzie. We wtorek przygotowujemy sie psychicznie do pracy. w Srode pracujemy. W czwartek odpoczywamy po pracy. W piatek przygotowujemy sie do weekendu. Czy sa jakies pytania? - Dlugo bedziemy tak zapier...c? Co sądzicie o słowie "zapiątek" zamiast week-endu? Właśnie użył je mój sąsiad... Odpowiedz Link
zzdorka Re: Zapiątek 09.06.04, 18:20 Owszem, cosik powinno zaistniec w naszym pieknym kraju. W koncu my nie gęsi jestesmy? Zapiątek brzmi dobrze. Choc raz sie ciesze z prawie "piateczku". Jutro tez mam wolne. Hurrrrra. Poobserwuje niegrzecznych sasiadow z balkonu. DD Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 25.06.04, 12:07 jakby na to nie patrzeć... Odpowiedz Link
zz_beatka Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 25.06.04, 12:48 Mam nadzieję, że jutro będzie słońce. Odpowiedz Link
zz_beatka Zobaczymy jutro 25.06.04, 16:18 Czy ktoś wybiera się na piknik? Ja chyba bedę się smażyć na słońcu. Odpowiedz Link
zz_marcin Re: już coraz bliżej 25.06.04, 16:21 Zbieram sie do wychodzenia - cmyk do linii 500 i na ZZ. Odpowiedz Link
zz_nowy Re: już coraz bliżej 25.06.04, 17:04 CMYK? czyżby literówka czy robisz przy poligrafii..? Odpowiedz Link
yigael Re: już coraz bliżej 25.06.04, 17:11 Raczej zbieg okoliczności. Jak rumun zawoła PAN!TONE! to a) sprzedawca węgla b) kiepski pływak czy c) poligraf? Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 02.07.04, 15:21 zupełnie zapomniałem... Odpowiedz Link
zz_beatka Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 02.07.04, 15:48 zz_nowy napisał: > zupełnie zapomniałem... Albo zaniedbujesz swoje obowiązki na forum ) Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 09.07.04, 10:30 lalalalalala tralalalalalalala !!!!! przepraszam... wiem, że nie umiem śpiewać... to się nie powtórzy... Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 16.07.04, 09:37 hehehe hahaha hehehe hihihi hohohoho po iście rzeźnickim tygodniu nareszcie (jako tako) odpocznę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 23.07.04, 11:52 ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 30.07.04, 10:39 a za tydzien uuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrllllllllllooooooooooooooopppppppppppp!!!!!!!! Odpowiedz Link
lifrak Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 30.07.04, 14:10 uffffff cieplutko,cieplutko mazury,morze,góry ???????????? Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 30.07.04, 16:17 Chorwacjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ))) Odpowiedz Link
zz_nowy Re: Dobry wybór :)Dalmacja?:))Południowa?:)))no/t 30.07.04, 16:53 Dalmacja. Nic więcej nie wiem tzn nie wiem jakie miasto itd. Jedziemy w ciemno )) Możesz coś polecić? Szukamy miasta raczej nie małego i nie spokojnego. Chcemy żeby to było (jeśli chodzi o ruch, rozrywkę i życie) coś takiego jak Alanya w Turcji... Odpowiedz Link
yigael Re: Dobry wybór :)Dalmacja?:))Południowa?:)))no/t 30.07.04, 19:04 Taki gry plan Też zawsze jadę na żywioł /acz po zdalnym rozpoznaniu/. Zagłębia turystyczne to np. /nie w Dalmacji/ wyspy Krk i Rab, a w Dalmacji Split, Makarska /życie nocno-plażowe zwłaszcza/ - generalnie wokół Makarskiej wzdłuż wybrzeża jeden wielki "kurort" Dubrownik /zabytki - trzeba zobaczyć stare miasto - klasy Wenecji najmarniej/. Fajne są wyspy Dalmatyńskie - Korcula /miasto i wyspa/, Hvar /super ale droższy niż okolica/. Pytanie oczywiste ale www.cro.pl/ i www.croatia.hr/home/Default.aspx odwiedziliście? Odpowiedz Link
yigael Re: Dobry wybór :)Dalmacja?:))Południowa?:))) 30.07.04, 19:06 Jeszcze pytanko: wozem? Odpowiedz Link
zz_nowy Re: Dobry wybór :)Dalmacja?:))Południowa?:))) 02.08.04, 11:42 wozem moja luba chce miec dyskoteki w poblizu. Pytanie czy w makarskiej sa takie ceny jak w innych miejscach (orebic np...) Odpowiedz Link
yigael Re: Dobry wybór :)Dalmacja?:))Południowa?:))) 02.08.04, 14:38 Przez Orebic to tylko przejeżdżałem, mnie raczej wiatr, woda i zabytki. Za miejsce pobytu obraliśmy Viganj na końcu półwyspu Peljesac. Makrska jest może ciut droższa niż okolice, ale nie dramatycznie /w końcu to "zagłębie" turystyczne, blisko do Dubrownika, na wyspy/. Zajrzyj na strony, które rzuciłem - tam masz aktualne ceny - porównaj np. hotele podobnej klasy a dostniesz odpowiedź w kwestii różnic cenowych. Miłych szaleństw. Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 06.08.04, 12:07 i zostawiam zz na 2 tygodnie. Bardzo proszę aby ktoś godnie mnie zastąpił i przez następne 2 piątki przypominał o tym cudownym zjawisku, któremu piąteczek na imię. Odpowiedz Link
mtk3 Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) 20.08.04, 22:54 Tak gwoli przypomnienia - jeszcze zostało 1h15min piąteczku. Odpowiedz Link
kubas26 Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 23.08.04, 14:28 a dzis poniedizałek brrr Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 23.08.04, 19:37 oj... brrr.... pierwszy dzien po urlopie.... oj boli boli... Odpowiedz Link
zzann Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 27.08.04, 10:27 Dzisiaj piąteczek - szalalalala.... Wreszcie sie wyśpię - szalalalala... Jutro imprezka - szalalalalala... Czeka już kiecka - szalalalalala... Milego leniuchow - Ania! Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 03.09.04, 09:32 nic dodać... nic ująć... Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 10.09.04, 12:18 zapomnieliśmy, że dziś PIĄTECZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wytaplajmy się w tym pozytywie!!!!!!!!!!! Bo negatywów chyba mamy już wystarczająco dużo... Odpowiedz Link
zz_beatka Re: I to jaki piekny !!!:))))))))) n/txt 10.09.04, 21:17 i w kinie ile osób było. A jakie filmy teraz w programie kinowym są fajne. Naprawdę warto się wybrać, każdy coś dla siebie znajdzie. Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 24.09.04, 14:56 zupełnie zapomnniałem... Odpowiedz Link
robert28 Re: DZIŚ PIĄTECZEK ! Będzie trochę spokoju 01.10.04, 10:18 Nareszcie piątek - na ZZ robi się trochę spokojniej.Dużo osób wyjeżdza a najbardziej cieszę się z wyjazdu "robotników koczujących na ZZ" - patrz wątek "Niewyspany".Dziś zowu o godz.6.10 obudzony zostałem łomotaniem jakimiś gratami,wulgarnymi słowami/bo takim językiem komunikują się/rubasznym śmiechem.Coś mi się wydaje ,że mam dość i popędzę im kota.Jeśli nie potrafią się zachować niech szukają pracy gdzie indziej.Smród wydobywający się rano z tego pomieszczenia niestety na korytarz jest okropny.Dlaczego oni tu mieszkają,przecież to nie są mieszkańcy.Ratunkuuuuu Odpowiedz Link
zzann Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 15.10.04, 11:52 Yeach!!!!!!!!!! Milego weekendu życze wszystkim sąsiadom... Sąsiadeczka... Odpowiedz Link
renata19 Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 15.10.04, 12:32 Witam Wszystkich ! I ja również życzę wszystkim sąsiadom A i B miłego weekendu.Życzę aby przyszły tydzień i następne mijały bez tych wszystkich problemów,które zatruwały spokój do tej pory. Renata Odpowiedz Link
zz_beatka niestety przed 1 listopada 29.10.04, 08:14 dla mieszkających krótko na osiedlu, uprzedzam, że będą utrudnienia w ruchu w okolicach cmentarza Odpowiedz Link
zz_nowy Re: niestety przed 1 listopada 29.10.04, 09:12 kurcze jeszcze nie byłem na osiedlu 1 listopada to mój pierwszy raz będzie. jak dokładnie wyglądają te utrudnienia? Odpowiedz Link
aktywista13 Zamknięte Wincentego przy cmentarzu i piękny 29.10.04, 11:21 spacer wieczorem, oglądanie o zmierzchu porza płonących zniczy - rewelka! Odpowiedz Link
zz_beatka Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 05.11.04, 15:53 niestey weekend zapowiada się deszczowo Odpowiedz Link
robert28 Dobre samopoczucie przed weekendem ! 10.11.04, 12:39 mimo że dziś nie piątek czuję się doskonale,przedemną i nie tylko długi weekend i zapowiada się niezła pogoda.Życzę Wszystkim udanego wypoczynku. Odpowiedz Link
krzyk007 Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 19.11.04, 10:23 A tu właśnie spadł pierwszy śnieg za oknem !!! Pzdr od przyszłego sąsiada z Parku Leśnego ! Krzych Odpowiedz Link
aktywista13 Przed zapiątkiem... 19.11.04, 11:45 Zajączek miał 10 zł, postanowił kupić sobie flaszkę i sie napić. Jak >pomyślał tak zrobił, wchodzi do sklepu: - Luksusową poproszę. Poszedł w >krzaczki, wychylił flaszkę, i położył się spać. Obok krzaczków, w których >leżał Zajączek, przechodził Lis. Zobaczył nieprzytomnego Zajczka, zachciało >mu się, więc zapiął Zajączka od tyłu. Po wszystkim postanowił jednak >zostawić Zajączkowi 10 zł. za jego "przysługę". Zajączek budzi się rano, >patrzy a tu leży 10 zł. Wziął kasę i pędzi do sklepu: -Luksusową poproszę. >Poszedł w krzaczki, wychylił flaszkę, i położył się spać. Obok krzaczków, w >których leżał Zajączek, przechodził Wilk. Zobaczył nieprzytomnego Zajczka, >zachciało mu się, więc zapiął Zajączka od tyłu. Po wszystkim postanowił >jednak zostawić Zajączkowi 10 zł. za jego "przysługę". Zajączek budzi się >rano, patrzy a tu leży 10 zł. Wziął kasę i pędzi do sklepu: Sprzedawca pyta: >-Co, Luksusową? A Zajączek na to: - Nie, dzisiaj Żytnią, bo od tej >luksusowej coś mnie dupa boli. Odpowiedz Link
zz_nowy Re: Przed zapiątkiem... 26.11.04, 09:28 nic dodać nic ująć.......... ))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! :))))))))) n/txt 10.12.04, 11:11 i znów... jak co tydzień piiiiiiiiiąteczeeeeeeeeeeeek Odpowiedz Link
zz_nowy Re: DZIŚ PIĄTECZEK!!! Nieprawdaż? NO/TXT 17.12.04, 21:41 oj tak... zapomnialem hehehe Odpowiedz Link