Dodaj do ulubionych

PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A

03.07.03, 09:58
Dowiedziałem się od ekip usuwających usterki w etapie A, że i u nas pojawią
się pergole przy klatkach. Ale nie we wszystkich - dekoracja ta nie dotyczy
klatki I. Czy to prawda?

Przy okazji - tuje właśnie przy klatce I pod wpływem silnego wiatru są
mocno rozchwiane, szczególnie jedna (tak było jeszcze wczoraj). Warto coś
zrobić, źeby nie odleciały wink

Sławek
Obserwuj wątek
    • zztaurus Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 03.07.03, 13:42
      Popieram przedmowce. Prosze nie pomijac I klatki. Jej otoczenie wydaje sie
      najmniej przyjazne i nie zaszkodzi jego upiekszenie np. na modle etapu B.

------------------
      Uwaga: nie korzystam z powyzszej skrzynki pocztowej.
      • zzslawek Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 07.07.03, 18:05
        No tak - na moje pytanie nie doczekałem się odpowiedzi, choć pergole pojawiły
        się już przy innych niż I-sza klatkach (to dobrze!).

Jak rozumiem na tym polega "partnerski" układ MA/TP z mieszkańcami - nie
        informować, nie odpowiadać...

Sądzę, że w ramach tego układu moge sobie teraz nie zakładać zdjetych podczas
        malowania paneli balkonowych, a w to miejsce dam romboidalne kawałki tworzywa
        sztucznego w kolorze porzeczkowo - pistacjowym i będzie OK.

Sławek
        • zzmetro Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 07.07.03, 18:44
          Decyzja o posadowieniu pergoli ma wymiar tak techniczny jak finansowy.
          Turret do chwili obecnej nie zakończył jeszcze po prostu oceny możliwości
          technicznych zainstalowania pergoli w I klatce .
          Doszukiwanie się braku chęci dialogu uważam za co najmniej przesadzone .

SB
          • zzslawek Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 07.07.03, 18:53
            Gdybym dostał Pana odpowiedź wcześniej, mój poprzedni post byłby
            bezprzedmiotowy, prawda?

A tak jego druga część była z zamierzenia przesadzona, a doszukiwanie się -
            przecież nie bez podstaw.

Sławek
            • zzmetro Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 08.07.03, 13:51
              Szanowny Panie Sławku ,

Zakończyłem przed chwilą spotkanie z Przezesem Zarządu Turret Pl p. Miechael'em
              Alterem i jego Dyrektorem Generalnym p. dr Jackiem Zaobjszczem , którego
              efektem [ m.in.] jest decyzja o budowie pergoli w I klatce .

W najbliższych dniach Architektura Turret opracuje stosowne projekty .

SB
              • zzslawek Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 08.07.03, 14:02
                Szanowny Panie Sławomirze!

Cieszę się bardzo z tego faktu! I pewno nie tylko ja - sądzę, że mieszkańcy I
                klatki również oraz wszyscy, którym zależy na estetycznym wyglądzie osiedla.

Sławek
              • sl33 Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 09.07.03, 16:19
                2 pytania do p. SB:

1. Kiedy odwiedzi nas ekipa producenta okien i wykona obiecane poprawki?
                Przypominam, ze miala pojawic sie w marcu. Niedlugo nastanie zima i znow bedzie
                pretekst by ekipa nie przyjechala.
                2. P. Michalski z biura TP twierdzi, ze pergola NIE zostanie zbudowana przy I
                klatce. Czy to oznacza, ze jest Pan lepiej poinformowany? Czy tez p. Michalski
                ma racje, a wtedy co oznacza panski poprzedni post w tym watku?

Dziekuje za szybka odpowiedz.
                • zzmetro Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 09.07.03, 16:50
                  1. Odnośnie Stolimpex postaram się odpowiedziec jutro .
                  2. Odnośnie pergoli powołałem się na ustalenia które podjął Prezes Zarządu TP

SB
                  • sl33 Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 10.07.03, 15:54
                    Ponownie rozmawialem dzis z architektem TP odnosnie pergoli w I klatce. Tym
                    razem byla to p. Miszkiewicz. Prosze wyjasnic skad bierze sie sprzecznosc
                    panskich doniesien z informacjami posiadanymi przez TP? I jaka jest ostatecznie
                    prawda?
                    • zzmetro Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 10.07.03, 16:00
                      Litości ...
                      Właśnie zakończylismy spotkanie z p. prezesem Alterem ,który potwierdził
                      , że pergola będzie .
                      Po prostu p. prezes nie zdążył jeszcze zakomunikować tej decyzji architektom i
                      tyle .

SB
                      • zzslawek Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 07.08.03, 11:59
                        Do p. S.Bolińskiego:

chciałbym dowiedzieć się co z obiecaną pergolą przy klatce I w etapie A.
                        Zbliża się miesiąc od czasu, gdy informował Pan o zatwierdzeniu projektu. Czy
                        znany jest termin wprowadzenia go w życie?

Sławek
                        • zzslawek Re: PERGOLE PRZY KLATKACH ETAP A 08.09.03, 20:51
                          Cóż, mija kolejny okrągły miesiąc, a moje pytanie - które ponowiłem już po
                          pierwszym miesiącu czekania i które znajduje się poniżej- nadal pozostaje bez
                          odpowiedzi.

Można byłoby tu zamieścić różnego typu komentarze i refleksje, nie będę jednak
                          powtarzał zdań zamieszczonych nie raz przez innych.

Po prostu - dziękuję za poważne potraktowanie i pytam czemu służy to forum?
                          Tylko odpowiedziom na łatwe pytanie i autoereklamę developera?

Sławek

zzslawek napisał:

> Do p. S.Bolińskiego:
                          >
                          > chciałbym dowiedzieć się co z obiecaną pergolą przy klatce I w etapie A.
                          > Zbliża się miesiąc od czasu, gdy informował Pan o zatwierdzeniu projektu.
                          Czy
                          > znany jest termin wprowadzenia go w życie?
                          >
                          > Sławek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka