Dodaj do ulubionych

Oprawa muzyczna ślubu - Zielona Góra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 00:05
Jestem wokalistką (sopran liryczny) z doświadczeniem estradowym i konkursowym.
Oprawą muzyczną ślubów zajmuję się od kilku lat.
Repertuar uzgadniam indywidualnie wedle Państwa upodobań, przykładowo:
F. Schubert - Ave Maria
J.S. Bach - Ave Maria
G. Giordiano - Caro Mio Ben
C. Frank - Panis Angelicus
W.A. Mozart - Ave Verum Corpus
i inne, także pieśni uwielbieniowe: m.in.: "W cieniu Twoich rąk", "Wspólna droga", "Nim świt" i wiele wiele innych...
Do Państwa dyspozycji również zespół: skrzypce, gitary...
Zainteresowanym wysyłam demo.
W razie jakichkolwiek pytań, proszę o kontakt.
Zapraszam serdecznie do współpracy
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: Oprawa muzyczna ślubu - Zielona Góra IP: *.home.aster.pl 05.05.11, 04:57
      proszę panią
      o kontakt...karo88-1988.88o2.pl
    • Gość: karolina Re: Oprawa muzyczna ślubu - Zielona Góra IP: *.aster.pl 19.07.11, 19:58
      Potrzebuję osoby, która uświetni mój ślub w dniu 20 sierpnia o godzinie 16. Proszę o kontakt - mój numer telefonu 663076383, e - mail karolina.szach@interia.pl
    • Gość: Krystyna Re: Oprawa muzyczna ślubu - Zielona Góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.12, 13:22
      Witam!
      Jesteśmy zainteresowani oprawą muzyczną ślubu, w Świebodzinie w dniu 15.09.2012r.
      Proszę o kontakt e-mail.
      Pozdrawiam
      Krystyna
      • Gość: Ania Re: Oprawa muzyczna ślubu - Zielona Góra IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.12, 21:35
        Witam,
        jestem z wykształcenia śpiewaczką i mogę zaproponować oprawę wokalną na ślub. Zapraszam na moją www, żeby posłuchać kilku utworów.
        Pozdrawiam,
        Anna Wilczyńska
      • Gość: Ania Re: Oprawa muzyczna ślubu - Zielona Góra IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.12, 21:51
        www.annawilczynska.com
    • Gość: Justyna Re: Oprawa muzyczna ślubu - Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 13:59
      Witam
      Bardzo proszę o pilny kontakt: sarai@o2.pl
    • niezadowolona2 Re: Oprawa muzyczna ślubu - Zielona Góra 03.09.12, 18:40
      Witam.SZczerze odradzam zespół ZGORA ze Zielonej Gory.Graja głosno ,ze nie mozna rozmawiac,ponadto 4 utwory i 1/2 godz pauza.Za to goszczą się jak weselnicy,nie jakby byli w pracy.Ich zasada głosno,szybko zmęczyc,by mieć pauze.Wszyscy weselnicy stwierdzili ze za /ponoc5 tys /to POWINNA być pełna klasa.Wesele było bardzo wytworne,tylko zespół do kitu ...Szkoda mi młodych .
    • Gość: sinatra2 Re: Oprawa muzyczna ślubu - Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.17, 21:22
      Ślub 30 września 2017r o godz. 15.00 w Lubsku, śpiew i skrzypce, organista? czy ma Pani wolny termin?
      Pozdrawiam Elżbiet Maćko tel. 512134919
      elamacko@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka