Gość: Maciek13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 15:13 Słyszał ktoś o tym zlomowisko.info ? Zalezy mi na opinii ponieważ mam pewien problem z samochodem i nie wiem gdzie się zwrócić ? Miał juz ktoś z nimi do czynienia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turek Re: zlomowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.13, 10:33 OK. Jak chodzi o czesci to jest raj, kiedy juz cie zapamietaja. Jak dobrze zagadasz z szefem to bez problemu cos utargujesz :-) ostatnio sie trochezmienilo, bo pomontowali kamery i musisz miec paragon albo specjalnom wyjscowke zeby cie ochrona wypuscila. Skonczylo sie lazeinie po autach do wieczora. no i czasem tsza lazic i sie prosic, zeby ci pomogli jakies czesci krecic i dla wszystkich jest tylko skrzynka z zesputymi narzedziami hehe Trzeba zostawic jakis dokument, to dostaniesz super waliske na wypasie ze wszyskimi kluczmi.nie wiem czemu wogle nie gadaja, ze maja cala szafe tych kompletnych narzeedzi. ja sie nie boisz ubrudzic najlepiej samemu sobie wykrecic co potrzebujesz, bo tak to ciezka gatka - lepiej chyba zamowic se u nich czesc na allegro, bo codziennie wysylaja kiurierem. Dasz se juz rade chyba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: zlomowisko IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.13, 11:01 Ja w pełni polecam!!!! Bardzo szybka wycena, rewelacyjna obsługa, naprawdę firma super! Najlepsze złomowisko, jakie znam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: zlomowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 11:32 mi dostarczyli ze trzy razy dostarczyli kurierem kilka niezbędnych części, których nie mogłem nigdzie indziej znaleźć. przesyłki szybkie i bezproblemowe. same części dobrej jakości. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zlomowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 13:32 Nie miałem z nimi żadnych problemów. Oddałem im swój stary wózek. Wycenili go odpowiednio. Nie zostaje mi nic jak polecić tą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś