Dodaj do ulubionych

Laptop na laptop bądź notebook

IP: *.tktelekom.pl 14.08.11, 01:48
witam posiadam laptopa arki hyundai jest to stary laptop ale jego paremetry są w miare dobre ;) jedynie co mnie w nim denerwuje to głośno chodzący wentylator.. nie znam się na tym więc nie będę w nim grzebał a wydaje mi się, że jest po prostu zabrudzony poniżej parametry.

Dysk 40GB
Pamięć Ram 512MB DDR
Grafika zintegrowana do 64MB
Proesor Intel Celeron 2.8 GHz
Przekątna ekranu 15
no i oczywiście zasilacz.

Laptop posiada wejście COMA jak i również WIFI lecz niestety nie ma płytki WIFI można dokupić za niewielkie pieniądze.

Interesuje mnie zamiana na laptopa o mniejszych parametrach bądź notebooka dla tego iż w moim laptopie jest niewielka usterka związana z głośno chodzącym wentylatorem na pewno to tylko kwestia przeczyszczenia ;;)
t nadPS: Obudowa jest nadpęknięta przy zawiasach ale nie ma to wpływu na otwieranie bądź zamykanie jest sklejony idealnie białą taśmą izolacyjną więc nic nie jest widać ;) Mogę dać również gwarancję rozruchową.
Obserwuj wątek
    • Gość: q2 Re: Laptop na laptop bądź notebook IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 12:42
      przedwiekowy złom, kosz
    • Gość: Anonim Re: Laptop na laptop bądź notebook IP: *.tktelekom.pl 16.08.11, 02:41
      może i przedwiekowy lecz z wejściem COMA a to jest bardzo przydatne ;) laptop nie będzie oczywiście dla mnie lecz dla początkującej osoby ja posiadam swojego i7 i jestem zadowolony ;)
      • Gość: () Re: Laptop na laptop bądź notebook IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.11, 19:13
        czyli chcesz zamienic laptopa na laptopa lub na laptopa xD
        bo notebook to to samo co laptop 15" ;]
        a i7 to procesor a nie komputer ;p
        • Gość: Anka Re: Laptop na laptop bądź notebook IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.11, 19:51
          daj na Allegro moze dadza za niego z 20,00 zł..

powodzenia !
        • Gość: Anonim Re: Laptop na laptop bądź notebook IP: *.tktelekom.pl 17.08.11, 01:33
          Panie kochany laptop a notebook to są 2 różne sprzeczności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka