Dodaj do ulubionych

Hydraulik Warszawa

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.15, 21:39
Hydraulik Warszawa to :
szybkie usuwanie awarii :
- hydraulicznych
- wodociągowych
- kanalizacyjnych
- centralnego ogrzewania
zajmujemy się konserwacją instalacji sanitarnych w budynkach
kompleksowym wykonywanie wszystkich instalacji sanitarnych

Obserwuj wątek
    • estera1538 Re: Hydraulik Warszawa 03.09.15, 13:02
      Wiarygodnym i zarazem bardzo solidnym hydraulikiem świadczącym usługi na terenie Warszawy oraz okolic jest darek-hydraulik.pl/oferta/ - 24h na dobę i nie panowie nie narzekają, że muszą przyjechać do małej usterki.
      • Gość: ilona Re: Hydraulik Warszawa IP: *.warszawa.mm.pl 13.09.15, 20:39
        Strzeżcie się korzystania z usług serwisu Naprawek(www.naprawek.pl)Miałam okazję skorzystać z usług tego serwisu..Nie dość,że fachowiec przysłany przez nich nie zrealizował części napraw to na domiar złego przywłaszczył sobie moją własność(wartą ok 400zł) i nie mogędoczekać sie oddania. Trwa to juz ponad miesiąc.Warszawiacy uważajcie na hydraulika o nazwisku Malijewski .Oczywiście zgłosiłam zaistniałą sytuację do firmy Naprawek.Jaką uzyskałam odpowiedź?Przykro nam za zaistniałą sytuację,ale nie ponosimy odpowiedzialności za osoby,ktorym zlecamy naprawy. Mój komentarz na ich stronie został 3 razy skasowany a teraz zablokowali mi komentowanie. Strzeżcie się tej ogólnopolskiej firmy, która nie ponosi odpowiedzialności za swoich fachowców.....
    • beata7272 Re: Hydraulik Warszawa 31.01.17, 14:45
      Uwaga na "fachowca "z firmy FACH MAN Mariusza Malijewskiego!!!! ma stronę www.zlotaraczka24h.warszawa To oszust. Nie wykonał pracy, zabrał pieniądze. Sprawa na policji i w sądzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka