Dodaj do ulubionych

dam zarobic

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 22:05
Witam.
Mam problem, jutro miałem się wybrać z kolegą na ryby do nysy ale nasz
kierowca nawalił i nie mamy z kim jechać a już wszystko przyszykowane...
Szukamy kierowcy z autem który byłby jutro dyspozycyjny trasa 100km w jedną
strone, jutro zawieść a w Niedziele przyjechać i odwieść więc 400km.

Dam 200zł

Licząc że auto spali w trasie 6l to koszt około 24l paliwa więc około 100zł a
stówka do kieszeni, chętnych zapraszam na e mial thn@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: dam zarobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 22:11
      A czy w "malucha (6 litrów /100kn)" zmieszczą się jeszcze wasze
      wędki?
    • edi-666 Re: dam zarobic 28.07.10, 22:14
      o 7.20 masz PKS do Nysy.
      • Gość: ? Re: dam zarobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 22:18
        a z powrotem o której , baranie nie kumaty?
        • edi-666 Re: dam zarobic 28.07.10, 22:23
          gdybyś grzecznie poprosił to bym Ci napisał a tak sam sobie poszukaj panie ciemniaku
        • Gość: Bob budowniczy Re: dam zarobic IP: 216.38.53.* 28.07.10, 22:28
          za 100 zł użerać sie z dwoma prostakami przez kilka godzin... żaden zarobek
          • Gość: Yarisa Re: dam zarobic IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 22:32
            Szkoda, ze nie mam prawka ani samochodu, bo bym Was zawiozla, co by mi zalezalo, a za ta "dodatkowa" stowke postawilbys jakis soczek:)
            • Gość: Bob budowniczy Re: dam zarobic IP: 216.38.53.* 28.07.10, 22:36
              patrząc na wypowiedzi autora wątku to pewnie ty byś musiała soć stawiać i to nie
              był by soczek
              • Gość: Yarisa Re: dam zarobic IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 22:38
                Ejjjjj......:S
                • Gość: tttt Re: dam zarobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:00
                  nie wiem o co Ci chodzi z tą wypowiedzią :p
                  Coś źle napisałem? :P
                  • Gość: Yarisa Re: dam zarobic IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 23:17
                    Dlaczego ja musialabym robic cos, w tym wypadku cos stawiac, cokolwiek miales na mysli, a juz wbrew sobie i to za przysluge.....poza tym panowie z wedkami nie kojarza mi sie z kims niebezpiecznym........raczej Twoja wypowiedz o stawianiu czegos by mnie zastanowila co do Twojej osoby;o
                    • Gość: SuperMario Re: dam zarobic IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.10, 23:24
                      Pewnie chodzilo o zrobienie loda - tak sex oralny w tym przypadku to sie nazywa
                      nie badzmi dziecmi i nazywajmy rzeczy po imieniu.
                      Pozdrawiam
                      Mario
                      • Gość: Yarisa Re: dam zarobic IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 23:31
                        Hmm, odpowiadajac na post, w zasadzie posilkuje sie takimi wyrazami co, do ktorego chce sie odniesc, tam autor nie zawarl tego typu slow, wiec tez sobie na taki "luksus" nie pozwolilam. Pozdrawiam Cie rowniez, Mario hehe
                        • Gość: tttt Re: dam zarobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:36
                          widzę nikogo chętnego... a szkoda ;)
                          • Gość: Yarisa Re: dam zarobic IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 23:46
                            Mysle, ze gdybys dal to "ogloszenie" duzo wczesniej to pewnie by sie ktos zglosil, widocznie Wasz kierowca musial nawalic nie tak dawno........ahhh ten czas....:)
                            • Gość: ttt Re: dam zarobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 23:53
                              nasz kierowca nawalił kilka godzin temu a było wszystko dogadane więc wcześniej
                              nie mogłem.
                              A że jest środek tygodnia to cięzko kogoś teraz znaleść, no trudno ale jak coś
                              to ogłoszenie do jutra do południa jest aktualne jak by ktoś się zdecydował
                              • Gość: Yarisa Re: dam zarobic IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 00:05
                                Zapytam znajomka na gg....czarno to widze, ale moze jednak, ofc przejechalabym sie z Wami:P No i podzielimy sie ta "stowka" hehe taki zarcik;)
                                • Gość: tttt Re: dam zarobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 00:11
                                  jak nie masz powyżej 30 lat i jesteś ładną zgrabną blondynką(noo w ostateczności
                                  może być brunetka) to możemy Cie zabrać jak najbardziej :P
                                  • Gość: Yarisa Re: dam zarobic IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.10, 00:24
                                    ....na soczek? hehehe juz zaraz bys cchial ladna-zgrabna-mloda do tego blondynka, no juz przymkniesz oko jesli brunetka......wiedzialam, ze mozna liczyc na meska wyrozumialosc:P
    • Gość: n Re: dam zarobic IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.07.10, 06:18
      Skoro proponujesz 0,50 PLN/km, to nie dasz zarobić, tylko dasz
      stracić. Gdzie koszty eksploatacji samochodu?. Przyjdź do mojej
      firmy ze swoim samochodem osobowym, a ja zapewnię Ci trasy po całej
      Europie, nawet do Portugalii i zapłacę Ci 0,60 PLN/km. Ciekawe jak
      długo wytrzymasz? Po prostu "przejesz samochód". Tak więc proszę
      myśleć przed składaniem takich propozycji!
      • Gość: tt Re: dam zarobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 07:41
        To jaka jest stawka za kilometr samochodem osobowym tak, by nie stracić a
        jeszcze zarobić na tym?
    • Gość: n Re: dam zarobic IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.07.10, 08:50
      Jeżeli jedziesz samochodem prywatnym w celach służbowych, to zakład
      pracy wypłaci Ci bodajże siedemdziesiąt kilka groszy za km. Czyli
      taki jest hipotetyczny koszt przejechania 1 km, który obejmuje cenę
      paliwa, spadek wartości samochodu, koszty eksploatacji,
      ubezpieczenia itp. Żeby zarobić, musi to być stawka ok. 1 PLN/km. Ja
      swoim kierowcom płacę 0,90 - 1,10 PLN/km + zwrot za płatne
      autostrady + dieta zgodnie z przepisami. Dopiero wtedy kierowca jest
      w stanie po 3 - 4 latach kupić sobie nowy samochód. Weź pod uwagę,
      że kierowcy przejeżdżają w tym czasie ok. 500 tys. km. Często jest
      to praca bardzo wyczerpująca, taka jest specyfika firmy.
      • Gość: tt Re: dam zarobic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 08:57
        Ok, tak z ciekawości pytałem.
        Aha, nie jestem autorem wątku, to przypadkowa zbieżność literek :)
      • rudy86 Re: dam zarobic 29.07.10, 09:16
        Poszukujesz pracowników z kategorią B do pracy u siebie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka