Dodaj do ulubionych

Oddam używane ciuchy

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.10, 17:18
Oddam za darmo używane ciuchy.Za małe na syna szkoda ich wyrzucić. Wzrost 158 cm.Również trochę damskich rozmiar 38/40.
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Oddam używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 17:20
      zawiez do domow dziecka, chetnie przyjmuja.
      • Gość: Anka A. Re: Oddam używane ciuchy IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.10, 23:04
        Albo jak Ci się nie przelewa to do komisu odzieżowego, jeszcze jakaś kasa wpadnie...
        • Gość: r Re: Oddam używane ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.10, 23:11
          A gdzie jest komis odzieżowy w Wałbrzychu ? Mam sporo ubrań dla dorosłych ,niedługo wyjeżdzam z kraju .Gdzie można to sprzedać albo oddać w komis?
          • Gość: Lighthouse Re: Oddam używane ciuchy IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.10, 11:38
            Komis odzieżowy. Lighthouse ul. Słowackiego 13. Zrób porządek w swojej szafie i jednocześnie wzbogać się o kilka stówek. To Ty dyktujesz ceny! Zapraszamy!
    • Gość: d4 Re: Oddam używane ciuchy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.10, 23:12
      Tez kiedys chcielismy z zona oddac mnostwo praktycznie nieruszanych ubranek po naszych dzieciach. Wszystko w stanie idealnym, firmowe i nie do kupienia w Walbrzychu. I co? W miescie biedy nie bylo chetnych:)
      • Gość: świadoma Re: Oddam używane ciuchy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.10, 23:46
        A mylisz się. Z tego co wiem bo ostatnio oddawałam od dłuższego czasu w dzielnicy nowe miasto przy ul. 11-go Listopada 119 w każdy czwartek od godz. 17-19 przyjmują każdą ilość odzieży i wydają dla potrzebujących Wałbrzyszan, którzy tam przychodzą! Prowadzi to społecznie Pan Dariusz Mrozicki z Rady Wspólnoty Samorządowej Nowe Miasto. Więcej namiarów będziesz miała na stronie www.rws.walbrzych.pl
        Powodzenia
    • kas-ia123 Re: Oddam używane ciuchy 10.12.10, 08:35
      Witam, czy ogłoszenie aktualne?Jesli tak to ja chętnie przyjęabym te ubranka dla chłopca.Wzięłabym je dla szwagierki syna...jednak chciałam zapytać czy istniałaby moliwośc wysyłki, i ile ona by mnie wyniosła? Prosze o kontakt: kas-ia123@gazeta.pl
      • Gość: iii Re: Oddam używane ciuchy IP: 94.254.156.* 10.12.10, 09:30
        mam syna 12 lat wiec chętnie przyjmę mój mail iza1998@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka