onikat 05.06.05, 22:50 Szukam niani dla mojej 5-miesięcznej córki. Na okres wakacji na pełny etat, później na część etatu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_wiewiorka Re: Szukam niani 06.06.05, 18:12 Poprosze o wiecej szczegolow na priva Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetta44 Re: Szukam niani 24.06.05, 20:49 z checia podejme prace u pani od zaraz jestem nie paracujaca wiec mam duzo czasu sama wychowałam 2 dzieci teraz sa w wieku 19 i 17 lat niedawno opikowłam sie 2 miesieczym dzieckiem miezkam koło jubilatu wiec nie bedzie raczej problemu z dojazdem bardzo prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
starsza_szyszkaa Re: Szukam niani 10.06.05, 17:17 Dzień Dobry! Bardzo chętnie zajmę; się pani dzickiem jednak mogę to robić tylko przez sierpień. Mam szesnaście lat i mam doświadczenie w opiece nad dziećmi, gdyż opiekuję się dziećmi ciotek. Nie mam żadnych referencji oprócz zaświadczenia ich i moich rodziców. Mimo to bardzo proszę o kontakt. Jeszcze kilka słów o mnie. W styczniu skoczyńam 16 lat, jestem odpowiedzialna, wesoła, znam mnóstwo zabaw dla dzieci. Jestem wzorową; uczennicą, mam bardzo dobre wyniki w nauce- za wszystkie lata mojej edukacji nie uzyskałam średniej ocen niższej niż 5,1. Zawsze lubiłam dzieci, one mnie także, a opieka nad nimi sprawia mi przyjemność. Dlatego postanowiłam spróbować pracy jako opiekunka. Po wakacjach zamierzam kontynuować naukę w VIII, V lub IV LO w Krakowie, na profilu biologiczno-chemicznym. Proszę o odpowiedź na mojego malia (starsza_szyszkaa@wp.pl) lub tel. 508943290; ew.(12)6580811. Z góry dziękuję za zainteresowanie. Karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
karbinska Re: Szukam niani 16.06.06, 20:55 Witam.Jestem młodą prawie osiemnastolenitią dziwczyną,Bradzo chciałabym pracowac w wakacjw szczególnie jako opikeunka.Jestem osoba w pelni dyspozycyjną.Umiem nawiązywac kontakty z dziecmi.Nie posiadam referencji jednak mam doswiadczenie w zajmowanieu sie czwórk.a kuzynostwa w wieku 3,4,5i 7 lat.Bardzo proszę o rozpatrzenie moejj propozycji.JUSTYNA Odpowiedz Link Zgłoś
niwde1 Re: Szukam niani 10.06.05, 20:47 Witam czy nadal poszukiwana jest opiekunka do dziecka ? dysponuje doswiadczeniem wczesniej zajmowalam sie dwu miesiecznym bobasem niestety nie posiadam referencji gdyz rodzina wyjechala do Angli Edyta Krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
johalda Re: Szukam niani 21.06.05, 13:53 Jestem studentką 4 roku pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej. Mam duże doświadczenie w opiece nad dziećmi, zajmuję się nimi od kilku lat. Zajmowałam się dziećmi od 4 mies - 5 roku życia. Mogę dostarczyć referencje. Kontakt: johalda@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ada501 Re: Szukam niani 28.06.05, 22:07 jesli oferta nadal jest aktalna prosze o kontakt na maila ciastkareczka@interia.pl mam 50lat i jestem emerytowana pielegniarka Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta29 Re: Szukam niani 29.06.05, 15:58 Witam :) Jestem zainteresowana opieka nad dzieckiem. Mam 18 lat, jestem uczenica LO , posiadam prawo jazdy kat. B. Jestem osoba odpowiedzialna, konkretna, ambitna, punktualna i cierpliwa. Praca z dzieckiem nie sprawia mi trudnoci, gdyz nieraz zajmowalam sie mlodszym rodzenstwem. Mysle ze poradze sobie z malenstem bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta201 Re: Szukam niani 29.06.05, 16:45 Jeżeli ogłoszenie jest aktualne to chętnie zostawiłabym kwalifikacje!Mam na imię Wiola. Mam 21 lat. Jestem na 3 roku pedagogiki wczesnoszkolnej, wiec opieka nad dzieciaczkami nie jest mi obca:) Jeśli chodzi o takie maluszki to zajmowałam się już 4-miesięczna dziewczynką (wcześniakiem), 7-miesieczną dziewczynką oraz dwójka 3-letnich chłopców! Pracowałam również na koloniach, obozachletnich, prowadziłam chórek dzieciecy. I raczej wszyscy byli zadowoleni:) Lubię pracę z dziećmi, do każdego podchodzę indywidualnie i każde z osobna kocham:) Jeżeli jesteście zainteresowani: moj nr tel.: 506142634, nr gg 6589226 oraz adres e-mail: kadzidelko@tlen.pl....pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
moootylek88 Re: Szukam niani 02.06.06, 19:58 Witam jesli nadal posuzkuje Pani opiekunki do sowjego bobaska jestem zainteresowana Pani oferta, wczesniej zajmowąłam się dziecmi roznymi wiekowo obecnie spedzam duzo czasu w towarzystwie maluszków gdyz w mojej rodzinie przybylo kolejne potomstwo :)Jestem odpowiedzialna osobą, i z checia przyjme prace na okres wakacji!!prosze o kontakt 697746020 Odpowiedz Link Zgłoś
rosenrot18 opiekunka 04.06.06, 18:35 byłabym zainteresowana ta oferta miałabym jednak pytanie jaki wiek jest potrzebny i w jakich godzinach miałaby byc ta praca Odpowiedz Link Zgłoś
rosenrot18 Re: opiekunka 04.06.06, 18:38 prosze o kontakt na numer 605382907 lub emaila rosenrot18@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sawrina Re: Szukam niani 11.06.06, 11:02 estem studentką 5 roku Psychologii Stosowanej Uniwesytetu Jagiellońskiego. Ponad rok czasu zajmowaałam sie autystycznym niewidomym 14-latkiem z zachowaniam autoagresywnymi i agresywnymi. Jestem w stałym konatakcie z KTA w Krakowie. Dodatkowo miałam kontakt z małymi dziećmi zdrowymi, jak i chorymi. Doskonale znana jest mi problematyka psychologii i pedagogiki rozwojowej i wychowawczej. Mieszkam w okilicach Krakchemii.Moj adres mailowy; sawrina@o2.pl, nr gg 211 39 49. jezeli jesteściePanstwo zainteresowani moją osoba prosze o kontakt i więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika.reszka Re: Szukam niani 11.06.06, 13:17 witam chcialam zapytac czy pani ogloszenie jest jeszcze aktualne ??? bardzo prosze o odpowiedz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia0g Re: Szukam niani 18.06.06, 11:07 dzień dobry. jestem tegoroczną maturzystką chętnie zaopiekuje się pani malutką córeczką. mam bardzo dobry kontakt z dziećmi. w zeszłym roku opiekowałam sie dziewczynka w podobnym wieku. w opiece nad takimi malymi dziećmi mam szczególne doświadczenie. jestem osobą sympatyczną, odpowiedzialna i bez nałogów jesli jest pani zainteresowana moją ofertą bardzi proszę o kontakt. podaję adres e- mail i komórkę. kasiagottwald@interia.pl tel. 511 17 95 36 pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
flentge Re: Szukam niani 27.06.06, 11:37 Witam! bardzo chetnie zaopiekuje sie Pani coreczka! Uwielbiam male dzieci i chetnie poswiecam im swoj czas! Mam 20 lat i za kilka dni wracam do Polski po ponad rocznym pobycie w Niemczech jako wlasnie opiekunka do dzieci tzw. Au-pair. Blizsze informacje pod numerem tel. 694 503 749 (dostepny od piatku 30.06.). joannanowak@vp.pl za szybka odpowiedz bede bardzo wdzieczna! Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia.g Re: Szukam niani 28.06.06, 17:08 Dzień Dobry, mam 19 lat i zajmowałam sie juz dziecmi - tylko ze w rodzinie ( kuzynka, którą się opiekowałam ma juz 2 latka, a teraz pilnuje od czasu do czasu kuzyna 3 miesięcznego) wieć mam juz doświadczenie w opiece nad dziecmi. Szukam pracy głównie na okers wakacji ale i po wakacjach mogłabym się zajmować dzieckiem. Pozdrawiam i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby oraz kontakt na meile magdusia.g@op.pl. Pozdrawiam Magdalena Górska Odpowiedz Link Zgłoś
moniapraca Re: Szukam niani 28.06.06, 17:15 Z miłą chęcią podjęła bym sie pracy jako opiekunka Państwa córeczki. Mam bardzo dobry kontakt z dziećmi,-zarówno tymi małymi jak i tymi starszymi,a ponadto bardzo je uwielbiam -mimo ze jeszcze nie mam własnego . Posiadam doświadczenie w opiece nad dzićmi w kazdym wieku.Jestewm osobą uczciwą i rzetelną. Jeżeli byli by Państwo zainteresowani to proszę o kontakt tel. 511-307-428 badz na e-mail moniapraca@interia.pl. Dziekuje> Odpowiedz Link Zgłoś
rudziaa1 Re: Szukam niani 01.07.06, 09:27 Witam. Mam 17 lat i bardzo zalezy mi na pracy z dziecmi. mowie pracy poniewaz opieka nad dzieckiem nie polega na nakarmieniu go i zostawiwieniu go samego sobie. Pracowalam rok temu jako pomoc wychowawczyni w domu dziecka(organizacja wolnego czasu:gry, zabawy, wycieczki, itp.) Ponad to mam doswiadczenie w opiece nad dzieciakami niepelnosprawnymi(od 4 lat wujek z ciocia zostawiaja mi kuzyna kilka razy w miesiacu. dzieciak ma porazenie mozgowe 1st.). Marze o studiach psychologicznych. Nie pale. nie pije. jestem wrazliwa osoba. z racji wieku nie moge sie pochwalic konczonymi studiami albo duzym doswiadczeniem ale mam nadzieje ze to nie bedzie problem. prosze o kontakt. 505758078 Odpowiedz Link Zgłoś
mar_tynka13 Re: Szukam niani 01.07.06, 21:20 Witam, jestem tegoroczna maturzystka, kandydatka na studia pedagogiczne. Chetnie podejme sie opieki nad dziecmi - mam doswiadczenie w pracy z dziecmi powyzej pierwszego roku zycia. Jestem osoba pelna ciekawych pomyslow, odpowiedzialna i cierpliwa. Poki co, poszukuje pracy wakacyjnej (lipiec, sierpien), mam jednak nadzieje na uzyskanie mozliwosci studiow w krakowie, a tym samym mozliwosc pracy na dluzszy okres. Posiadam ukonczony kurs wychowawcy kolonii. Bede wdzeczna, gdyby zechcieli Panstwo rozpatrzyc moja oferte. Pozdrawiam serdecznie, Martyna. Odpowiedz Link Zgłoś
hoen Re: Szukam niani 01.07.06, 23:08 Jestem zainteresowana opieką nad dzieckiem.prosze o podania adresu e-mail bym mogła wysłać swoje zdjecie cv i informacje o sobie.Moj e mail to ;kaka7@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś