Dodaj do ulubionych

zmywarka do małej kuchni-super oszczędna

IP: *.ip.netia.com.pl 19.02.11, 19:32
Sprzedam
zmywarkę Elektrolux ESF 2440 niewiele używaną - stan IDEALNY

Producent: ELECTROLUX

Instalacja:kompaktowa

Elektroniczne sterowanie

Pojemność [ilość zastaw wg. standardu IEC] : 6 kpl.

Klasa energetyczna :A

Efektywność zmywania :A

Efektywność suszenia :B

Wymiary(w x sz g)(mm): 447x545x480

Programy i temperatury zmywania:Eco 55, Normalny 65, Szybki 50, Rinse & Hold, Superwash 70

Zużycie energii [kWh] : 0.63

Głośność wg. normy IEC704-3 [dB]: 48

opóźniony start (1-19 godz.)

Wyświetlacz LED:

Wskaźnik czasu pozostałego do końca programu, Wskaźnik opóźnionego startu, Wskaźnik zaawansowania cyklu, Wskaźnik zakończenia programu, Wyświetlacz ustawionego stopnia zmiękczania wody, wskażnik poziomu nabłyszczacza, Wyświetlacz kodu błędu

Opinie użytkowników:
Zmywarkę mam ponad pół roku i jestem przeogromnie zadowolony (ile konfliktów małżeńskich zmywarka rozwiązała wie tylko ona ;-). Zmywała dla 2 osób (teraz już 3 :-) raz dziennie czasami co drugi dzień. Ustawiona zawsze na program ECO - 30 minut i 6l wody!!!! - i wszystko jest czyste!!! inne programy są strasznie długie (np. drugi program trwa prawie 3 godziny z suszeniem a efekt jest dokładnie taki sam jak ECO). Sól i nabłyszczacz na początku Calgonit a teraz jakiś "cheep shit" - nie ma różnicy więc po co przepłacać ;-). Proszek do zmywania Calgonit (30zł na pół roku). Zmywa wszystko - potrafi nawet umyć butelkę po soczku kubuś 0,33l.
Mieści się idelanie do szafki 80 pod zlewem dwu-komorowym, trzeba było tylko troche przerobić odpływ (20zł). Załadować można naprawdę sporo jak na jej niewielkie rozmiary.
Gorąco polecam - najlepiej zainwestowane pieniądze w życiu (niecierpię zmywać ręcznie...;-)

co prawda zmywarkę esf 2440 mam dopiero kilka dni, ale jestem zachwycony. doskonały wyrób, bardzo cicha praca, dokładne zmywanie, mimo małych rozmiarów, dość pojemna. wystarcza w zupełności dla 3-osobowej rodziny. polecam szczerze,warto kupić.

mam zmywarkę od czterech miesięcy i uważam że jest rewelacyjna. Myje super, suszy i podstawa program krótki w temperaturze 60 st., czyli oszczędnośc w czasie. I co warto wspomnieć cicha jak szum kartek w bibliotece. Godna polecenia

Mam zmywarkę 2 miesiące.Jestem zniej bardzo zadowolony.Idealna dla rodziny do 4 osób.Dla 3 osobowej rodziny zbieramy z całego dnia. Myślalem że będzie za mała dla nas. Ale teraz uważam że wybór był idealny jeżeli jest więcej zmywania to zmywa 2 razy w ciągu dnia to i tak mniej niż duża zmywarka. myje bardzo dobrze trzeba się jednak nauczyć na jakim programie jakie naczynia chodzi o zabrudzenie. Ile rozwiązuje problemów po obiedzie. Załuje że nie kupiłem wcześniej.

Zmywarkę mam już ponad 2 lata. Bardzo dobrze zmywa, suszy - jest cicha . Pomimo małych gabarytów mieści bardzo dużo naczyń. Wystarcza w zupełności dla mojej 3 osobowej rodziny. Mam ją w szafce pod zlewozmywakiem. Jest duża oszczędność wody, prądu, a także środków myjących (wystarczy pół tabletki).

Mimo małych wymiarów zewnętrznych mieści w sobie naprawdę dużo naczyń. Jedyny mankament - kosz na sztućce jest za duży - w normalnym użytkowaniu wypełnia sie go w połowie. Dla 3 osobowej rodziny jest znakomitym wyborem. Normalnie zabrudzone naczynia świetnie myte są już w programie szybkim - 30 minutowym.
Polecam używanie proszku do zmywania - zużywa mikroskopijne ilości.

kontakt:
apap30@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: peter Re: zmywarka do małej kuchni-super oszczędna IP: 80.54.0.* 19.02.11, 22:00
      jaka cena
      • Gość: arko Re: zmywarka do małej kuchni-super oszczędna IP: *.ip.netia.com.pl 19.02.11, 22:20
        800 zł
        • Gość: ktoś Re: do arko IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 11:40
          www.electro.pl/produkt-ELECTROLUX_Zmywarka_ELECTROLUX_kompaktowa_ESF_2410_28NAJNIzSZY_KOSZT_WYSYlKI_29-81152,118.html
          Może nie ta,ale z tej samej firmy.Nowa i na gwarancji.Twoja cena jest za bardzo wygórowana.

allegro.pl/electrolux-esf2450w-najtaniej-hurtownia-rtv-agd-i1448177005.html
          • Gość: arko do ktoś IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.11, 15:53
            Zmywarka Elektrolux ESF 2440 mieści co najmniej 6 kpl. zużywa tylko 7 l wody na cykl, ma opóźniony start ( można myć naczynia w nocy), myje naczynia perfekcyjnie ( klasa efektywności A), jest bardzo cicha ( zaledwie 48 dB), wskaźniki opóźnionego startu, wskaźnik braku soli, wskaźnik braku nabłyszczacza, kod błędu, poziom nabłyszczania, koniec programu. Tego nie ma ta zmywarka www.electro.pl/produkt-ELECTROLUX_Zmywarka_ELECTROLUX_kompaktowa_ESF_2410_28NAJNIzSZY_KOSZT_WYSYlKI_29-81152,1

Oferowana przeze mnie zmywarka jest bardzo mało używana i jest w idealnym stanie technicznym, i wizualnym. Kolor srebrny.. Nie jest uszkodzona
            A to link do Ceneo, gdzie można sprawdzić ceny tej zmywarki www.ceneo.pl/93872?gclid=CJTB8Jn-lqcCFUOBzAodzD3nbw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka