gcyt 26.08.14, 02:13 ale-fotoobrazy.pl - sklep internetowy z nowoczesnymi fotoobrazami na płótnie - canvas. Sprawdź naszą ofertę. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostatni_m_ohikanin Re: Obrazy drukowane na płótnie 09.01.15, 13:40 Ja ze swojej strony moge gorąco polecić produkty z foroobrazu: www.fotobook.pl/fotoobraz.html :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
leon-ka82 Re: Obrazy drukowane na płótnie 29.08.15, 18:09 Mnie zachwyciły obrazy drukowane na płótnie z Bimago. śliczne są. Już mam plan na nowy wystrój mieszkania :) www.bimago.pl Odpowiedz Link Zgłoś
inz_jahu Re: Obrazy drukowane na płótnie 10.02.16, 11:57 Z czystym sumieniem mogę polecić firmę KABO - plakatydlafirm.pl Zajmuja się drukiem wyłącznie w jakości foto. Drukują na dobrych trwałych materiałach. Na stronie można zrobić wizualizację i sprawdzić rozmiar. A ceny ? Ceny druku obrazów chyba mają najniższe w Polsce. W porównaniu z FotoJokerem czy Empik foto to są często niższe o 100% za ten sam produkt. Serdecznie polecam foto obraz ze zdjęcia, odbitki xxl, foto plakat. Szybka realizacja, bezpieczne pakwowanie, świetna i sprawna obsługa klienta. Zamawiałem w tej firmie fotoobraz 100x70 i wyszedł kapitalnie, żywe kolory i świetnie oddane detale. Dodatkowo można wybrać rodzaj płótna oraz powłokę ochronną. www.plakatydlafirm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ettele Re: Obrazy drukowane na płótnie 29.11.16, 09:50 Jeśli jest ktoś jeszcze zainteresowany takimi usłgami, to ja korzystałam z usług www.galeriadruku.com.pl/. Wszystko było załatwione na czas i po rozsądnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pulospl Re: Obrazy drukowane na płótnie 12.01.17, 00:42 Hejka. Dla mnie najważniejsze w fotoobrazie jest jakość wykonania i aplikacja która służy do projektowania. Cenie sobie łatwą w obsłudze i pomysłową aplikacje która ułatwia w dużym stopniu stworzenie takiego obrazu. Myślę że na dzień dzisiejszy najlepszą aplikacje posiada strona www.sweethomedecor.pl ponieważ fotoobraz można zaprojektować dosłownie w 5 minut i nie martwić się o jakiekolwiek ubytki na jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
mariczka07 Re: Obrazy drukowane na płótnie 30.12.17, 13:03 Przecież Canvas to nie płótno tylko tani zamiennik :) Ciekawe jeszcze jaką metodą tworzycie te obrazy... Jak najtaniej i jak najprościej? Jeżeli szukacie fotoobrazu z prawdziwego zdarzenia robionego na prawdziwym bawełnianym płótnie metodą ekologiczną to polecam fotoobrazyinfo.pl. Robiłem kilka dedykowanych fotoobrazów u nich i wszystkie wyszły super, nie śmierdzą barwnikami a jakość powala. Odpowiedz Link Zgłoś